PARTYINFO

 

COLORFUL HOUSE MUSIC

Datum konání:
19.11.2005 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Dan Coley (clubber.cz), Bon Finix (bonfinix.com), Efendy (djefendy.com), Spirit (freeak.net)
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Spirit (freeak.net)
23:00 - 24:00 Efendy (resident-K2, djefendy.com)
24:00 - 01:00 Bon Finix (kypr, bonfinix.com)
01:00 - 02:30 Efendy and Bon Finix
02:30 - 04:30 Dan Cooley (clubber.cz, radio 1)
04:30 - end - Efendy and Bon Finix
 
 
Colorful House Music v K2
Dan Cooley a Bon Finix navštíví českobudějovický klub K2 v rámci večírku Colofrul House Music, který bude v jeden den probíhat na 2 místech republiky.
 

Snad všichni pražští pařmeni znají vyhlášený večírek Colorful House Music. A co vy? Že vám to nic neříká… Nevěšte hlavu, tato party poprvé a kdoví jesti ne naposledy cestuje z Prahy ven. Vlastně se osudnou noc 19.11.05 rozdvojí a bude probíhat zároveň v pražském klubu Chateau, tak i v nejznámějším českobudějovickém klubu K2.

Podle slov Dje Efendyho, který už měl tu čest na Colorful hrát, „neznám rozjetější mejdan v Praze!“, se je opravdu na co těšit.

Zahraje rezident této akce Dan Cooley, spolu s kyperským numero uno Bonem Finixem. Od obou se můžete těšit na energický pestrý house se spoustou vokálů a chytlavých melodií. Pánové hudbě rozumí, o čemž se můžete přesvědčit v jejich nabitém kalendáři, nebo z Danova moderování na Radiu 1.

Efendyho tu rozvádět nemusíme, kdo na něj v Budějovicích netančil, jakoby nebyl. My ale věříme, že toto nehrozí a všichni budete devatenáctého skákat jako pominutí :o).

DJ Spirit se nám v K2ce představil už několikrát. Stále na svém stylu i výběru desek pracuje a tak nevylučujeme, že vás i tentokrát překvapí něčím novým a neobyčejným.

Už se vám sbíhají sliny? Nám taky, hlavně na vás. Tak vezměte všechny kamarády s sebou, ať nám v K2ce není moc smutno. Buďte veselí, s úsměvem a s šedesátikorunou za vstupné jste všichni vítáni.

Zábavě 3x hurá!!!

Bonus info: www.djefendy.com, www.bonfinix.com, www.spiritdj.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016