PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY 6

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Kutná Hora - Lorec
DJs:
Oscar Mulero (SP), Reeko (SP), Rumenige, Loktibrada, Boss, Džejár, Lordspace, Mr.Pupitz, Hech
Live:
Agent, Elektrabel
Line-up:
2O.00 Hech vs Mr. Pupitz
21.30 Elektrabel Live
22.15 Agent Live + dj laptop set
23.30 Džejár
00.30 Reeko Live!
01.30 Toky + Dalo
03.00 Oscar Mulero
04.30 Dj Boss
06.00 Lord Space
07.00 konec
 
 
 
Christmas Party 6: poslední informace a line-up Christmas Party 6: rádiový spot ke stažení
Christmas party 6: historie akce
Už šest let pořádá agentura Dance Club Promotion taneční mejdan, který pravidelně startuje hned po Štedrém dni v Kulturním centru Lorec v Kutné Hoře. Za těch pět uplynulých let navštívilo akci téměř 10 000 lidí a zahrálo zde několik desítek DJů a Live actů. Vzpomeňme na Puala Maca, Jeffa Milligana, Iniga Kennedyho, Xentrixe, Christiana Wunsche, Craiga Walshe, Richarda Polsona a Nicka Duntona aka The 65 D Mavericks a také na domácí stálice - DJe Matrixe, Agenta, Tokyho, Dala, Bosse a Džejára.
 

Ježíšek poslouchá techno!

Šesté pokračování vánoční techno nadílky proběhne v neděli 25. 12. 2005 v KC Lorec v Kutné Hoře. Jako headlineři party byli pozváni bezesporu nejlepší španělský DJ Oskar Mulero a jeden z nejúspěšnějších producentů nové vlny DJ Reeko. Ze Slovenska dorazí zakladatelé bratislavského U-klubu DJ Toky a DJ Dalo (Rumenige vs Loktibrada), nemohou chybět již tradiční DJ Boss a DJ Džejár. DJ Agent a DJ Elektrabel předvedou návštěvníkům live performance a do té pravé vánoční atmosféry naladí party people DJ Hech a Mr. Pupitz energickým groovy house setem.

Dokonalou party atmosféru vytvoří nejen výborná hudba, ale také prostředí klubu. Prodejní místo vstupenek a celkové odbavování je posunuto před budovu KC Lorec, čímž se zajistí minimální fronty u vstupu a u šatny. Zprovozněny budou také postranní balkony, které tak navýší celkovou kapacitu akce o 400 míst. Na party people čekají ochutnávky drinků a koktejlů, novinkou budou dva silné zelené lasery a jeden barevný. Samozřejmostí jsou EAV sound, projekce, lightman shop, tatoo studio a mnoho dalších zpestření nedělní akce.

HISTORIE CHRISTMAS PARTIES

Christmas Party je nesmazatelně zapsána do historie taneční scény svou výjimečnou poštědrodenní atmosférou a je zároveň tradicí, kterou každým rokem pomáhají vytvářet její návštěvníci. Žánrově se řadí mezi taneční akce se zaměřením na tvrdší odrůdy techna, ale na minulých parties nechyběly ani house performance. Hlavním spojujícím znakem Christmas Party DJs byla vždy kvalita jejich produkce a způsob, jakým dokázali naladit dav před sebou, přenést na něj energii, dobrou náladu a radost z večera.

Christmas party 1 & 2
První Christmas Party proběhla v roce 2000 a sešlo se na ní okolo 1600 lidí. Zahráli DJové Aiffel, Agent, Toky a Igor Pataky. Druhé pokračování proběhlo rok poté a jako headlineři zahráli španělský DJ a producent Christian Wünsch a belgický DJ Xentrix v doprovodu Tibora, Niky 77, Skipworkera, Džejára aj. Party navštívilo přes 2000 lidí.

Christmas party 3
Na třetí pokračování v roce 2002 přijal pozvání tech-housový mág DJ Jeff Milligan, pionýr britské techno scény DJ Inigo Kennedy a jako svou premiérovou party v České republice si zvolil Christmas Party 3 DJ Paul Mac. Slovensko reprezentovali DJ Toky a projekt Benelux DJs.

Christmas party 4
Neméně úspěšná Christmas Party 4 nabídla návštěvníkům našlápnutou funky techno lahůdku v podání britského DJe Craiga Walshe, živou performance DJe Agenta a projekt Olga a Jozef v zastoupení slovenských techno ikon, DJs Tokyho a Dala. Zaznělo minimální a temné techno pražského Dje Matrixe, který vystoupil jako Fishguard Live. K pozitivní a energií nabité atmosféře přispěl svým setem téměř 50–ti letý DJ Lojzko. Premiéru zaznamenala druhá doprovodná stage, kde v duchu house rytmů po celý večer hrál U Merkura Sound Systém.

Christmas party 5
Zatím poslední Christmas Party 5 poctil svou přítomností skvělý britský projekt The 65 D Mavericks, tvořený zakladatelem Surface Records a spoluzakladatelem Blueprint Records Richardem Polsonem a producentem Nickem Duntonem, který pracoval v posledním desetiletí na množství projektů pro různé undergroundové scény a mimo jiné stál také u zrodu inovativní značky Ebullition. Spolu s nimi mohli návštěvníci akce slyšet, již podruhé v historii Christmas Parties, kanadského DJe Jeffa Miligana (aka Algorithm), dále slovenského minimal techno DJe Tibora, DJ Bosse a již tradičně DJs Tokyho a Dala. Českou republiku zastoupili skvělí DJ Matrix a DJ Agent, DJ Džejár, DJ Lord Space a DJ Tom.


CHRISTMAS PARTY 6 / 25. 12. 2005

KC Lorec / Kutná Hora
DJs: Oskar Mulero (ESP), Reeko (ESP), Rumenige vs Loktibrada (SK), Boss (SK), Džejár, Hech vs Mr. Pupitz
Live: Agent, Elektrabel
start: 20:00
vstupenky:
Předprodej: 300,- KČ
Na místě: 350,- KČ (po 22:00 hod 400,- KČ)
Online: shop.techno.cz za 300,-KČ (do pondělí 19.12.)
Více info:
www.dcpromo.cz/christmas6
 
Christmas Party6: Warm Upy v Liberci a Hradci Králové Christmas Party 6: spuštění předprodejů a webu Christmas Party v Kutné Hoře letos pošesté

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016