PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY 6

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Kutná Hora - Lorec
DJs:
Oscar Mulero (SP), Reeko (SP), Rumenige, Loktibrada, Boss, Džejár, Lordspace, Mr.Pupitz, Hech
Live:
Agent, Elektrabel
Line-up:
2O.00 Hech vs Mr. Pupitz
21.30 Elektrabel Live
22.15 Agent Live + dj laptop set
23.30 Džejár
00.30 Reeko Live!
01.30 Toky + Dalo
03.00 Oscar Mulero
04.30 Dj Boss
06.00 Lord Space
07.00 konec
 
 
 
Christmas Party 6: poslední informace a line-up
Christmas Party 6: rádiový spot ke stažení
Už jen pár dní zbývá do šestého pokračování oblíbené východočeské párty. Tato klubovka se vyznačuje vždy vynikajícím line-upem a nejinak tomu bude ani letos. Ze Španělska totiž přijedou Oskar Mulero a DJ Reeko. Rezident Christmas Party - DJ Toky namluvil společně s moderátorem Honzou Vavřínem stylový rádiový spot k akci a my vám ho teď nabízíme ke stažení.
 

O tom, že je DJ Toky věčný živel a člověk s maximálně velkým množstvím pozitivní energie, se mohli přesvědčit návštěvníci mnoha tanečních parties. Agentura DC Promotion s Tokym spolupracuje velmi často a možná i proto Toky svolil po Džejárově naléhání ke společné legraci, která si dala za cíl natočit reklamní radio spot pro speciální pořad Refresh na východočeském Radiu Life 91,6 FM věnovaný Christmas Party 6 v Kutné Hoře.

Společně s moderátorem Honzou Vavřínem jsme se po několika drincích a zdatných cigaretkách zavřeli do ateliéru radia. Tuto vzniklou raritku si můžete poslechnout zde. Věřte nám, že jsme se hodně nasmáli a také to, že použité slovní výrazy byly jediné slušné, které se daly s ohledem na cenzuru použít...:-)

Reklamní spot na Christmas party 6 - download 1,29 MG

 
Christmas party 6: historie akce Christmas Party6: Warm Upy v Liberci a Hradci Králové Christmas Party 6: spuštění předprodejů a webu Christmas Party v Kutné Hoře letos pošesté

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016