PARTYINFO

 

PARTY IN HOUSE

Datum konání:
04.11.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Liquid A , Jan 2, Loutka, Tráva, Manio, Reeha, Koogi, Leo Lycra, Prusha aka Hatori Hanso, Wolscha, Michael Scuberman
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Party In House Tour pokračuje v pátek v Olomouci
Další z řady akcí Party In House se uskuteční tento pátek v olomoucké Envelopě Dance Hall. V průběhu noci bude opět ke slyšení několik tanečních stylů od downtempa, přes breakbeat a house, až k drumandbassu. Kromě hlavního, bude tentokrát fungovat i druhé pódium s regionálními DJi. To všechno si můžete užít úplně zdarma, jelikož na Party In House se nevybírá vstupné.
 

Party in house king size papírky jedou opět turné po České republice, a tentokrát vám přinášejí sérii parties, na kterých uslyšíte ne jeden, ale hned několik stylů současné taneční hudby! Po velmi úspěšných akcích v LeClanu v Praze, ostravském Fabricu a plzeňském klubu Pod Lampou vás čeká v pátek, 4. října 2005, další a tentokrát hodně velký mejdan v olomoucké Dance Hall Envelopa.

Na hlavní stage vystoupí ti nejlepší DJs, kteří u nás jednotlivé styly reprezentují, a sice: Liquid A (downtempo a hip-hop), Jan 2 (breakbeat), Loutka & Tráva (house), Manio & Reeha (tribal house) a Koogi (drum'n'bass). K tomu vás o půlnoci čeká velmi silná performance s názvem "Ritual Madness" v podání Dunumba drummers. Na vedlejší Loop stage budete mít možnost poslechnout si tyto regionální DJ jména: Leo Lycra, Prusha aka Hatori Hanso, Wolscha a Michael Scuberman.

Multistylové pojetí konceptu Party in house on tour 2005 vychází hlavně z vašich četných přání, že byste rádi slyšeli na Party in house akcích i jiné než jen houseové DJs. Vyslyšeli jsme vás tedy, a dali jsme dohromady výběr toho nejlepšího, co se u nás dá najít! Styly půjdou logicky za sebou podle rychlosti tempa, takže začneme hip hopem a skončíme drum'n'bassem. Atmosféra tedy bude postupně gradovat a nudit se rozhodně nebudete:)

Na závěr nutno dodat, že všechny akce v rámci Party in house on tour 2005 vám přinášejí papírky Party in house a díky nim je také na všechny akce VSTUP ZDARMA, takže neváhejte a přijďte je otestovat. Ubalíme se všichni společně v pátek v Dance Hall Envelopa v Olomouci! Za podporu také děkujeme firmám C-Ice a Growshop.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016