PARTYINFO

 

EXTRAVAGANZA NIGHT

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Vlašim - Rambajz
DJs:
Marek Řeřicha, Marek Řeřicha, Carrione aka Diesel Phunk
Popis:
start 21:00
 
 
Extravaganza Night: profily DJs
Na samotném sklonku října do vlašimského klubu Úlet opět zavítá Extravaganza Night v čele s moderátorem rádia Evropa 2 a dlouhodobým propagátorem elektronické taneční hudby Markem Řeřichou
 

Ten si na svůj večer pozval již osvědčené hosty v podání dj B.One.K a jeho častého djského protějška a rezidenta pražského klubu Mecca a klubové noci Meccamix dje Carrione aka Diesel Phunk. Tato ostřílená sestava již nejednou dokázala nejen v rámci vysílání rádia Evropa 2, ale i na samotných večerech Extravaganza Night, že jim tvůrčí improvizace není cizí, díky čemuž tyto večery nikdy nepatřili mezi stylové stálice. Naopak, večery Extravaganza Night vždy představovali jakousi fůzi trance, progressive a techna dle libosti přítomného publika a vždy se setkali s velmi kladným ohlasem. Nejinak tomu bude i na následující již třetí zastávce ve vlašimském klubu Úlet tuto sobotu od 21 hodin.

Carrione, Diesel Phunk (Mix.cz)

Dj Carrione (techno, progressive) nebo DJ Diesel Punk (house) je člověk, který se na české taneční scéně pohybuje bezmála 7 let, během nichž nasbíral mnoho djských zkušeností, které z něho udělali typ univerzálního dje. Se jménem Carrione se tak můžete setkat nejen na plakátech techno parties, ale i na akcích zaměřených na house, kde vystupuje pod pseudonymem Diesel Punk, a trance opět Carrione. Ovšem nejraději hraje bez stylového omezení dle svého citu a nálady publika.

První djské krůčky dje Carrione se odehrávali v podhoubí pražské house scény, kde se tehdy ještě výhradně techno dj Carrione snažil prosadit mezi množstvím začínajících djů. V této době začíná Carrione hojně spolupracovat s další mladou nadějí pražské scény house djem Johnykem, s nímž pravidelně hrával v legendárním pražském klubu XT3.

Jak rostly Carrionovy zkušenosti, tak i přibývalo hraní v klubech Spiral club, CZ Beat nebo např. Terminal bar. Hlavně jeho spolupráce se Spiral clubem byla velmi důležitá pro další djský vývoj, o který se postaralo duo djů Trisco a Prochy, kteří dovedli u dje Carrione probudit i zájem o techhouse, později i house a trance a hlavně dali Carrionovi možnost hrát po svém boku, čímž opět získával řadu neocenitelných zkušeností. Později přicházejí i první hraní v pražském klubech Radost FX, Industry 55 a několika klubech po celé ČR s ojedinělými návštěvami sousedního Slovenska.

Rok 2002 byl pro dje Carrione celý ve znamení příprav na nakonec bohužel neuskutečněný festival MEGATRON, který se jednoznačně stal černým Petrem české taneční scény pro rok 2002.  Po krachu tohoto festivalu se Carrione stahuje do ústraní.

Až po dlouhých šesti měsících se znova objevuje Carrione na české taneční scéně a to hlavně díky přispění pražského dje B.One.K a pardubického Mike Goldfinche. Carrione se opět začíná objevovat v  klubech po celé ČR po boku nejen české djské špičky.

Dnes patří dj Carrione mezi již ostřílené klubové matadory, kteří každý víkend objíždí české kluby, kde tancechtivým návštěvníkům servíruje to nejlepší z house, techno a trance music. Současně s každovíkendovým maratonem se rovněž stará o provoz serveru Mix.cz (dříve Hudebniportal.cz) a kromě dalších rezidentních nocí i o pravidelnou noc Meccamix v pražském klubu Mecca, kde dj Carrione vystupuje pod novým jménem Diesel Phunk.

kde jsem hrál:
Radost FX (Praha), Mecca (Praha), U-club (Bratislava), B-klub (Bratislava), Fabric( Ostrava), 603 (Tábor), Liquid(Liberec), Escape (Liberec), N-Joy (Most), Industry 55 (Praha), KD Mšené Lázně, Doma (Ústí nad Labem), Real Feel (Bělá nad Radbuzou), KD Liberec, Tip club (Chomutov), Maddox (Přelouč), Zděřina (Police nad Metují), Sépie (Týniště nad Orlicí), Úlet (Vlašim), KD Hlušice, Koloseum (Krupka u Teplic), KD Přestavlky (Sedlec-Prčice), Event (Hradec Králové), Ostrof (Mnichovo Hradiště), Bastion XXXV (Jaroměř), XT3 (Praha), Guru (Praha), MC Veltruby, Metro (Ústí nad Labem) a další


s kým jsem hrál:
Marco di Micoli (Hypertraxx djs), Xentrix (Belgie), Paul Mack (Anglie), Felipe (Rakousko) Ian Ossia (Anglie), Halasz (Maďarsko), Murble (Anglie), JJ aka Jesus at Work (Anglie), Nippa (Anglie),  Ben Long (Space Djs, Anglie), Richard Mowbray (Anglie), Lee Dagger (Anglie), Koogi, IM Cyber, Agent, Orbith, Beax, Trisco, Miss Renny, Miquel, Toky, Dalo, Chris Sadler, Coitus Exitus, Vectif, Michael Burian, Kaisersoze, Hyde, Milan Kroužil, Marek Řeřicha, Loutka, Jerry, Lucas, Lucca, Craig Hampson, Rai, Džejár, Igor Pataky a další

B.ONE.K (Mix.cz)

Zájem o elektronickou hudbu projevoval již od dětství.V roce 95 navštěvuje svou první party v pražském klubu Sluníčko a odstartovává tím svůj velký zájem o tuto muziku.

V roce 96 se seznámil s dalšími dvěma lidmi ,s nimiž založil live act, jenž byl prezentován hraním pouze na analogové nástroje a vlastní tvorbou.Nezávisle na nich vzniká nový sound systém NSK, s nimiž se coby live act spojují a vyráži tak na první hraní a akce.

Na konci roku 97 NSK opouští a dává se na sólovou dráhu. V roce 98 se vrhá na dráhu djingu a zakupuje gramofony+první desky.

Zásadnější průlom zaznamenává v roce 2001,kdy se zúčastnil českého kola DJ Champu, kde obsadil 3 místo.Již v této době pravidelně hrával v MC Veltruby a dalších českých klubech, po boku našich stars. V roce 2001, též stojí u vzniku agentury Resistance.cz. Odstartovává své vlastní akce nazvané Limited vinyl Storm.

V roce 2003 měl na starosti produkci v Music Clubu Veltruby a v témže roce společně se svým kamarádem zakládají první kolínský klub Flash,kde měl na starosti produkci a promotion.

Nejvýznamějším počinem v této době byla realizace party Kamikaze Spacecarnival se zahraničním djem Ben Longem ze Space DJ´Z.Po krátkém trvání klubu Flash,se sólově vrhá na produkci vlastních parties(Limited vinyl Storm,Flower Power....).

V roce 2004 díky dobré a dlouhodobé spolupráci s energy drinkem Kamikaze realizuje sérii parties  jako jsou Kamikaze Technotribe, Kamikaze  Redgun pod hlavičkou Flashprodukce, a také life podobu tanečního pořadu Dancextravaganza s Markem Řeřichou.

V roce 2005 ve spolupráci s jeho kolegou dj Carrione připravuje Open Air Festival KAMIKAZE REDSUN 2005,jenž byl zmařen úředním rozhodnutím a v současné době  spolupracuje s  hudebním serverem Mix.cz,  kde se podílí na přípravě prvních akcí tohoto média.
  
Jeho charakteristickým rysem hraní, je stylová nejednotvárnost setů. V jeho setech se nejčastěji objevují prvky groovy, funky a melodického techna propojené s trance,electrem občasným breakem,často lze vypozorovat kombinaci zdánlivě nesmíchatelných stylů či skladeb a experimentování, čímž si získal velkou řadu příznivců a naštěstí jen malou řadu odpůrců.

Do této doby vystupoval na:

Svojšice 2004, Kamikaze Redsun 2005,Veletrh Salima 2004 Brno ,Kamikaze Dimension, Warm Up Mácháč 2005,  Kamikaze Spacecarnival, Meccamix, Connect yourself a dalších.
Vystoupil také ve  většině významných českých klubů jako jsou Mecca, L-klub a jiné.

Byl několikráte hostem tanečních rádiových pořadů na rádiu Evropa2-Dancextravaganza, Radio Life-Fresh+Refresh, Radio Bonton-Clubmix

A hrál po boku dj´s a kapel::

Ben Long, Steve Stoll, Colin Dale, Mark Broom, Inigo Kennedy, Jesus At Work, Felipe, Luke Sun, Mathias Kaun, a CZ kapelami: 100°C, Skyline a CZ djs: Toky, Michael Burian, Lucca, Marek Řeřicha a s celou českou taneční špičkou.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016