PARTYINFO

 

MECCA PRESENTS LLORCA

Datum konání:
04.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Llorca (FR), Maxime (FR), Grant (FR), Neo
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
+ francouzská kinematografie
 
 
Llorca právě dnes v klubu Mecca
Také se řadíte mezi ty, kterým zní ještě dnes po čtyřech letech v hlavě slova i melodie skladby Precious Thing? Ludovic Llorca s ní neuvěřitelně zabodoval po celém světě a naši fanoušci budou mít právě dnes ideální možnost okusit míchací umění tohoto pána na stylově pojmenované noci Mecca presents Llorca!  Na ní se dále představí jeho krajané DJ Grant, DJ Maxime a tuzemský DJ Neo a my už jen pevně věříme, že v průběhu večera na tuhle lahůdku mistr nezapomene… :)
 

Nejpopulárnější hudební styl současnosti! Buďte šik! Koho jiného pozvat na delikátní francouzskou párty než to nejlepší z francouzského hudebního lahůdkářství než LLORCU. Tento producent se již nějaký čas hřeje nejen na francouzském hudebním Olympu, ale také vydává na světově nejznámějším francouzském labelu F Communications, vlastní svoje vydavatelství Brique Rouge a hraje v klubech po celém světě. Kdo jeho produkci zná, nezaváhá ani na okamžik, pro ty, kteří si třeba hned nevzpomenou, stačí připomenout nesmrtelnou skladbu My Precious Thing. Alba, na němž tato skladba vyšla, se jen ve Francii prodalo v prvním týdnu 200.000 kusů.

Také další večerní produkce se ponese ve francouzském duchu, a tak se těšte i na francouzského DJe GRANTA a francouzského Dje žijícího v Praze – DJe MAXIMA. Line up doplní producent a DJ – NEO.

Klub Mecca přichystal i další překvapení v duchu sladké Francie... ale to je překvapení.

Vstup : 290,-Kč & VIP 490,-Kč

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016