PARTYINFO

 

FRISKY

Datum konání:
05.11.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Miss Behavin (Flipside Djs / Uk), Texx
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
 
 
Frisky s Miss Behavin': poslední informace
Již tuto sobotu přivítá DJ Texx na své noci Frisky obzvláště vzácného hosta – Miss Behavin’.
 

Niki navštívila Prahu již dvakrát a pokaždé se jí podařilo Meccu vyprodat, ať už díky jejímu neuvěřitelně energickému housu, perfektnímu mixování nebo třeba krásnému úsměvu, který ji dostal až do britského vydání časopisu Maxim...

DJka a producentka Miss Behavin‘ se během posledních sedmi let stačila prosadit v klubech po celém světě. Mimo Evropu pravidelně hraje po celé Asii, jižní Africe, Austrálii či na Novém Zélandu. Velkou popularitu ale získala hlavně svými pravidelnými party na Ibize.

Úspěchy ale sklízí zejména jako producentka. Skladby jako Shine On Me a Such a Good Feelin rozdrtily britské i evropské hitparády a přinesly jí i několik nominací na prestižní Brit Awards 2004.

Miss Behavin’ uvede rezident noci DJ Texx. Ten si kromě našlapaného zahřívacího setu před Miss Behavin’ chystá i speciální hitový oldschool set na ráno.


Ti, kteří stáli při poslední LookBetterNaked s Chrisem Coxem dlouhou frontu před Meccou, jistě ocení jistotu pohodlného vstupu do klubu při rezervovaci vstupenek na mailu stepan@lookbetternaked.cz či telefonu 736/684490. Tuto noc neplatí guestlist!

 
Další Frisky v sobotu v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016