PARTYINFO

 

OLYMPIA

Datum konání:
11.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brian, Louis De Liberte (live bass), Lafayette
Popis:
start 22:00, vstup 250 czk
 
 
Další Olympia už v pátek v Mecce
Už tento pátek můžete v pražské Mecce navštívit další z řady mejdanů nazvaných Olympia. Jedná se o pravidelnou rezidentní noc DJe Briana, která se dnes řadí mezi nejpopulárnější houseové party v hlavním městě. Briana při jeho setu opět doprovodí živě na basu Louis de Liberte a jako speciální host byl pozván DJ Lafayette.
 

Kentoya uvádí další z divokých mejdanů v nově zrekonstruovaném klubu MECCA.
Na této nejvyfunkovanější Olympii vystoupí po dlouhé době jako speciální host DJ LAFAYETTE, který je hlavním z residentů klubu Mecca a exkluzivně pro listopadovou OLYMPII si připravil superfunkový setík.

Oblíbená rezidentní dvojice DJ Brian s legendárním basákem Louis de Liberte tentokrát opět vystoupí "stereo" a v mnohem živějším podání. Uslyšíte staré funkové klasiky i zbrusu nový promo materiál z Anglie a těšit se můžete i na největší hity léta.
Od beatů si můžete odpočinout v chill outu, kde zazní pomalé rytmy kompilací Cafe del Mar. Připravena je speciální Olympia projekce a dekorace, větší světelný park a silnější sound system. Olympia začíná ve 22:00 a vstupné je 250,- Kč, VIP 450,-

Pre-párty pořádáme od 21 hodin v Joecafe v paláci Koruna na Václavském náměstí č.1. Zde si také pozvaní hosté mezi 22:00 a 00:30 vyzvednou volné vstupy na OLYMPIi. Zahrají DJove Brian a Joecafe residenti, pro tuto akci jsou připravené i speciální ceny nápoju.

MECCA má TŘI PATRA!!! Klub Mecca prošel přes léto menší rekonstrukcí a nyní pojme až 1000 lidí. Klub má celkem tři patra, z čehož jedno slouží jako VIP zóna na vybrané akce.

V chill outu jsou postavené uplně nové toalety, hlavní sál prodělal velkou změnu interieru, přibylo VIP oddělení, projekční stěna, plazmové televize, křišťalové lustry a schůdky do třetího patra. VIP místnost ve třetím patře má příjemné posezení v privátních boxech, svůj vlastní velký bar a toalety. Není lepší příležitost okusit novou Meccu než tento pátek na OLYMPIi.

OLYMPIA FOTOREPORTY od PATRIKA - 30.září a 14.října, klub MECCA
 
http://www.techno.cz/party/report/fotky.php?dir=patrik/2005/0930olympia
http://www.techno.cz/party/report/fotky.php?dir=patrik/2005/1014olympia


Těšíme se na Vás, Brian a Louis de Liberte.


OLYMPIA je měsíční klubová noc pořádaná residentním DJem Brianem. Je to nejúspěšnější párty v klubu Mecca a jedna z nejoblíbenějších párty v Praze, což dokazuje i její průměrná návštěvnost 700 osob. Na poslední červnovou Closing párty s Djem Loutkou přišlo 1052 lidí. Od července 2002 se na této párty představily špičky pražské klubové scény i mnoho hostů ze zahraničí. Na Olympii se pravidelně sjíždí milovníci house music ze všech koutů ČR (Praha, Plzeň, Liberec, Brno, České Budějovice, Kolín, Ústí nad Labem, Kladno) a dokonce i ze zahraničí. Pravidelně jezdí lidé z Bratislavy a Vídně, jednou za tří měsíce skupinka ze Švýcarska a Německa.

DJ BRIAN – IBIZA 2004

Léto 2004 se pro Briana stává osudovým, odjíždí na slunnou Ibizu a jako jeden z prvních čechů hraje v nejznámějších klubech světa. Jeho set v klubu SPACE na AFTER TROYA OPENING PARTY mu otevírá dveře a stává se rezidentem nedělních GORGEOUS parties v AMNESII a pátečních IBIZA FACE‘s v novém klubu SOMNY. Ve svých 22 letech se tak řadí k nejmladším DJs, kteří hráli v těchto klubech.

http://www.djbrian.cz/photos/space1/spaceidx.html
http://www.djbrian.cz/photos/amnesia1/amnesiaidx.html
http://www.djbrian.cz/photos/amnesia2/amnesiaidx.html


DJ BRIAN - IBIZA 2005

WHITE PARTY OPENING – AMNESIA, IBIZA
LA TROYA AFTER – SPACE, IBIZA
IBIZA SECRETS – EL DIVINO, IBIZA
Host v klubech GUARANA (SANTA EULALIA, IBIZA) a
EL AYOUN (SAN RAFAEL, IBIZA)
Pre-Parties pro La Troya a Gorgeous party každou středu a pátek v ORIENTAL baru (Ibiza Town).  

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016