PARTYINFO

 

MECCAMIX - LEE DAGGER IS BACK!

Datum konání:
26.11.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger (Pacha London resident, remixer of Usher, Annie Lenox & Coldplay, producer – Bimbo Jones, UK), Loutka feat. Ivan M., Dan Cooley, NeoChill Out: DJ Chicochillinfour, MC Manda (Deeptuned DJs) & exclusive bass guitar
Live:
Ivan Myslikovian
Popis:
The loudest sounds of London underground!, London decorations, videoprojections & special lights by MK, oficiální WARM-UP party v klubu Mecca od 20:00 s veškerými cenami za 50% do 23:00, s VIP lístkem přístup do prostoru nad klubem s vlastním zázemím, občerstvením + CD Lee Dagger limited edition
start 20:00, vstup 290/490 CZK
 
 
Meccamix: Lee Dagger - rozhovor a soutěž
Meccamix s Lee Daggerem se nezadržitelně blíží a jak pořadatelé slíbili, tak se skutečně stalo. Party očekává senzační návštěvu všech ex-VyVolených, se kterými si budete moci přímo na baru osobně popovídat o tom jaké to bylo v uzavřené vile s ostaními. Mimo to buďte pozorní v centru Prahy! Celý týden se jím prohání BMW flotila a nabízí zlevněné lístky. My pro Vás máme soutěž a krátký rozhovor s hlavním protagonistou. Doporučujeme!
 

Lee Dagger - rozhovor

Jak se těšíš do Meccy?

Slyšel jsem o rekonstrukci klubu, slyšel jsem o novém VIP prostoru nad klubem a na stránkách jsem také viděl některé fotky z nového interiéru, takže se už nemůžu dočkat až to uvidím na vlastní oči! Samozřejmě nejvíc se těším na skělé lidi a atmosféru, která je v tomto klubu opravdu jedinečná.

Jak se paří v Londýně?

Scéna je teď v obvzláště dobrém stavu, lidé jakoby se opět vraceli k taneční hudbě a do klubů. Kromě zavedených rezidentních nocí v Pacha London mi přibyla také noc v klubu Meet a Cross.

Co právě děláš?

Dokončil jsem remixy mnoha skladeb, celou řadu dalších mám rozdělanou. Všechny remixy a nové tracky představím v Mecce v exkluzivní premiéře, budou to mimo jiné tyo skladby : "Thunder In My Heart" od Meck, "Future Funk" od Wildberry Tracks, "I Can´t Resist" od Texas, "These Boots" od Jessicy Simpson, "Crazy Boys" od Rachel Stevens, "Round & Round" od Bodyrockers, "You & Me" od United Nations a další.

Upozornění:

Ti, kteří si koupí VIP lístek, dostanou FREE mixované CD s Leeho nejžhavějšími hity a remixy. Začíná se opět již ve 20.00 v restauraci Mecca s veškerými cenami za 50%, ovšem pouze do 23.00 !!!

 
Lee Dagger na Meccamixu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016