PARTYINFO

 

BLOCK DRUMBUS FEST

Datum konání:
19.11.2005 - sobota
Místo konání:
Břeclav - Block lounge
DJs:
Katcha (workshop.cz) + MC Jacob, Chiastic, X-morph + Lobotomia, Blulajta
 
 
Drumandbassový indoor fest v Břeclavi
Břeclavský klub Block chystá čtyřdenní drumandbassový festival.
 

DRUMBUS FESTIVAL @ Block/Břeclav 16-19.11.2005

Břeclavský Block se uchýlil k netradiční a originální formě pojmutí festivalu v jeho prostorech. Ve dnech od 16. do 19.listopadu (středa až sobota), tedy v prázdninových dnech a o víkendu, se bude ve čtyřech večerech snažit nabídnout všem fanouškům DNB a Jungle to nejlepší ze současnosti. Objeví se tu jak nové tváře, tak i stálice české scény. Vedle českých jmen se premiérové, a to především, představí zahraniční hosté, slovenská djka KIARA a rakouský dj

SPLINTA!!

Zahájení festivalu se chopí ve středu první dvě nová jména českého DNB, pánové MOOWER za shakalcrew.com a PEET z Dynamic.line.com v doprovodu Skilla a Palusze, residentů Blocku. Čtvrtek bude ve znamení zahraničních hvězd. Prvním zahraničním hostem je již zmíněná slovenská djka KIARA, která přijede presentovat server dnb.sk a nadnárodní junglistic-sistaz. Druhým je rakouský dj SPLINTA. Sekundovat jim budou ve druhý den festivalu djs Mooka a Soldik. V pátek se na místo činu vrátí po delší odmlce dvoika.troika se zástupci klanu v podání SUB.D.VISIONZ, YADEL, Flu a residentním SAYKEM. Vyvrcholením festivalu bude sobotní comeback djky KATCHY za doprovodu MC Jacob ze Skyline a doprovázet jí budou ReDrum crew s X.MORPHEM + MC LBT.Mia, Blulajter a Chiastic.  

Na níže uvedených odkazech se můžete podívat na stránky djs, kteří budou vystupovat na Drumbus Festivalu a stáhnout si jejich mixy, nebo i tvorbu. Vstupenky na všechny dny v předprodeji na baru v klubu Block, nebo první den festivalu. Všechny dny (předprodej) 130 kč, jednotlivé dny 50 kč.

SPLINTA (static-echo.at)

web:
 http://www.static.echo.com

Bio: Splintovy djské začátky sahají do roku 2000, kde se o jeho zájem o DNB přičinil kamarád a později i kolega dj Chinch. O rok později zakládají s Atexem, Monsunem a dalšími, dnes už hodně známou vídeňskou crew Static Echo. Kromě Vídně pořádají partys po celém Rakousku a dokonce zavítali se svou party i do Maďarska. V současnosti pořádají static echo, hlavně díky schopnostem a hlavy celé crew, Splinty, pravidelné ve vídeňském clubu Couchuc. Kromě djingu se Splinta začal věnovat i produkování vlastní tvorby. Spolu se Zubcore tvoří pod pseudonymem Global Reverence.

Mixes:
http://www.static-echo.com/sound/splinta-october_2005_mix.mp3 
http://www.static-echo.com/sound/splinta-liquid_spheres_mix_4.mp3

Produkce:
http://www.static-echo.com/sound/global_reverence-mortal_kombat.mp3
http://www.static-echo.com/sound/global_reverence-hunt_em_all.mp3


KIARA (junglistic-sisatz/female:pressure/dnb.sk)

Web: http://www.dnb.sk

Bio:
Kiara začala s djingem na přelomu roků 2001 a 2002. Koncem roku 2002 s bratrem dj Orighami začínají pořádat v prešovském klubu Wave akce s názvem Bicie a Bassy. Tyto akce měly dva roky v oblibě nejen místní clubeři a vystřídalo se na ní množství domácích a zahraničních djs. O rok později se stěhuje do Bratislavy, kde se ujímá residentury v klubu Duna a její večery K23 se opět setkali s úspěchem. Nyní je residentkou SubClubu (ex U-Club) a opět se její residentní noci v tomto klubu nazvané Presentz setkávají s úspěchem a to hlavně díky zahraničním hostům. Drum N Bass pro ni znamená určitý životní styl. Její sety jsou energické a tvrdé, ale cizí ji nejsou ani lehčí záležitosti. Od roku 2004 se stala členkou junglistic-sistaz a female:pressure.
Kromě djingu organizuje party, fotí a píše pro dnb.sk. Oblíbení producenti: Teebee, Bad Company, Ed Rush & Optical... Oblíbení labely: Black Sun Empire, Renegade Hardware, Ram....

Mix:
http://www.rave.sk/mpg/Kiara%20in%20CLUBLAB%20mix.mp3

KATCHA
Web: http://katcha.info
Mix: http://mp3.katcha.info/katcha_underground_livemix_260305_part1.mp3 

Peet (dynamic line/cz)
Web: http://www.dynamic-line.com/
Mix: http://www.shakalcrew.com/download/peet_-_camasutra_(demo_mix_2005).mp3
Moower (shakal crew/cz)
Web: http://www.shakalcrew.tk

X.Morph / Blulajta / Chiastic (redrum/cz)
Web: http://www.redrum.rave.cz
Mix: http://rave.cz/redrum/mp3/x.morph_06.2004_dnb%20mix.mp3

Subd.visionz / Sayko / Yadel / Flu (2_3/cz)
Web: http://www.dvoikatroika.cz
Mix-Sayko: http://archive.dnb.sk:8080/Sayko@Spojka/Sayko@Spojka(part%201).mp3
Mix-SDV: ftp://ftp.jinak.cz/mp3/subdvisionz/2005/subdvisionz_may_2k5.mp3

Mooka (JZD/cz)
Web: http://www.jzdpromotion.cz/
Mix: http://www.jzdpromotion.cz/stranky/menu.php?menu=download

Soldik (Xbeats/cz)
Web: http://www.xbeats.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016