PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
07.11.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Maxime, Valeron
Live:
Levelrise (Fr)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
+ projekce filmu
 
 
Free Mondays s Levelrise: informace
Na prvních listopadových Free mondays v Roxy zahrají Levelrise – jedna z nemnoha domácích formací, která kombinuje profesionálně programovanou taneční hudbu s živými nástroji.
 

Projekt tří francouzů a jednoho čecha jde však čím dál častěji I za škatulku “taneční” a v pondělí se tak můžeme těšit na repertoár zahrnující styly od downtempa, přes ethno až po všechny podoby house music.

Pestrost a živost vystoupení obohatí, jak je u Levelrise zvykem, dlouhá řada hostů. Kromě stálého člena projektu Ivana Myslikovjana dostanou prostor zpěvačky Bára Vaculíková a Angel (usa), italský perkusista Ivan Chianese, francouzský perkusista Julien Seux, dále francouz Sebastian Crosnier – kytarista, který přijede speciálně na toto vystoupení, a trio z domácího seskupení Quantum Elephant (zpěvák, tanečnice a kytarista). V rámci koncertu je přichystána I videoprojekce – raritní video-experimenty z počátku osmdesátých let, takže asi není potřeba dál rozvádět jaká pecka to v pondělí bude.

Od 22:00h budou rozjetou atmosféru samozřejmě podporovat také djs; vedle zkušeného vinylového jezdce Maxima to bude dj Valeron. Vstup na mejdan bude sice jako vždy zdarma, ale kdybyste i přesto váhali jak vyplnit pondělní večer a noc, stáhněte si několik tracků Levelrise z jejích webových stránek, ať víte do čeho jdete.
Levelrise, djs Maxime a Valeron už v pondělí na Free Mondays v ROXY!

www.levelrise.com
www.roxy.cz

tracky:
Levelrise - Celeste
Levelrise - Undermine
Levelrise - Mosk in Town
Levelrise - Jazzmanie
Levelrise - Mafi Mushkila

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016