PARTYINFO

 

GROOVE NIGHT # 01

Datum konání:
20.11.2005 - neděle
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Maceo, Mikuláš
Live:
Head Fake Sound System (De) feat. Doug Wimbish + Will Calhoun
Popis:
start 19:00
vstup do 10.11. 280 czk, poté 330/380 czk
 
 
Head Fake vystoupí v Roxy + info o předprodejích
Koncert Head Fake Sound System v Roxy zahajuje řadu tzv. Groove nights, které se budou od listopadu konat jednou měsíčně v Roxy.
 

Smyslem akce je propojení vysoce kvalitní, výjimečné hudební show s večerem plným divokého tance. Kdo se chce nechat inspirovat po hudební stránce neuvěřitelnými instrumentálními výkony hudebníků, bude jistě spokojen. Kdo se chce dobře pobavit, zatančit a přijmout energii vysílanou skrz groove z podia, najde na akcích také svůj prostor.

Ne zcela náhodou bude jako první akce vystoupení amerického projektu Head Fake. Kvalitu a naléhavost projektu Headfake Soundsystem dokazuje i fakt, že to bylo právě na koncertě tohoto srostlého dua v roce 1999 v New Yorském klubu, kde se dali Living Colour po přestávce opět dohromady. Head Fake je oproti Living Colour daleko více elektronickým projektem. Doug s Willem v něm mísí elektronické samply, smyčky, beaty s živými groovy a vlastní instrumentální dovedností.

Vstupenky je již možné zakoupit v sítích Ticketpro a Ticketstream a v místě konání. Do 10.11. platí počtem omezená slevová akce s lístky za 280. Standardní cena pak bude 330 a na místě 380.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016