PARTYINFO

 

LIGHT CAMERA REVOLUTION

Datum konání:
25.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley, Chris Sadler
Popis:
start 24:00, vstup 100 czk
+ projekce filmu
 
 
LCR Nights v Roxy tento víkend od půlnoci
Od prosince se k naší radosti vracejí do Roxy regulérní klubovky Climax, Zen, Bush, ale i oblíbené Free Mondays. Akce Light Camera Revolution jsou podle slov produkce "jakési zatěžkávací zkoušky na návrat velkých parties" a tento víkend si můžete užít poslední dvě z nich. V pátek zahrají Chris Sadler a Dan Cooley, v sobotu breakbeatoví Yannick a Voita. Obě akce začínají až o půlnoci.
 

Tento víkend bude v klubu Roxy probíhat od 18 do 24h akce PAŤIV - benefiční koncert na počest Mileny Hübschmannové, Hany Šebkové a Edity Žlnayové.

Obě víkendové parties LCR Nights proto budou začínat až od půlnoci a vy se opět můžete těšit na pěkně rozjeté mejdany stejně jako minulý víkend při Human Traffic’s night. V pátek se za gramofony představí rezident Climaxu DJ Chris Sadler a po delší době se do Roxy navrátivší DJ Dan Cooley. Climax se již do prosincového programu nevešel, ale pravidelně se opět rozjede už od ledna. Páteční LCR night tedy můžete brát jako takový malý Climax warm up na příští rok.

Sobota pak bude od půlnoci v Roxy patřit breakbeatu, který namixují djs z Breakbeat.cz bookingu Yannick a Voita.

LCR nights probíhaly v Roxy celý listopad a byly jakousi zatěžkávací zkouškou na návrat velkých parties do Roxy od prosince. Přij’dte si tedy vychutnat i ty poslední dvě…

Program LCR Nights 25. a 26.12.

Pátek 25.11.
Start 24:00 – vstupné 100,-
DJs: Chris Sadler (chrissadler.com), Dan Cooley (Radio 1 / Clubber.cz)

Sobota 26.11.
Start 24:00 – vstupné 100,-
DJs: Yannick (breakbeat.cz), Voita (breakbeat.cz)

Roxy Praha, Dlouhá 33, Praha 1
www.roxy.cz

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy, Ministerstva kultury ČR a nadace Pro Helvetia.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016