PARTYINFO

 

GENETIX

Datum konání:
25.11.2005 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Jack De Marseille (Wicked Music, Fr), Ladida,
Roman Hyde, Deeper
Live:
Oersted
 
 
Jack de Marseille a Ladida na party Genetix
Další díl Genetixu se uskuteční v pátek 25.listopadu v Ostravském Fabricu. Hostem večera bude jeden z nejbookovanějších francouzských DJs - Jack de Marseille (Wicked music), mistr promyšlených
a atmosferických setů.
 

Jack se v dnešní době řadí mezi úzkou skupinu DJ a producentů, kteří se snaží o zcela originální a nezaměnitelné pojetí techna. Tuto frázi si však můžete přečíst u většiny promo materiálu vydávaných k vystoupení různých DJs u nás. V Jackově případě to tak však opravdu je.. stejně jako u jeho kolegy a kamaráda L. Garniera. Jeho sety jsou neuvěřitelně propracované a nechybí jim to, co postrádá naprostá většina současných technosetů - děj, originalitu a hloubku. Za zmínku stojí také Jackova webová prezentace, která patří mezi ty nej!
Můžete se přesvědčit sami http://w4-web160.nordnet.fr/

Po delší době v rámci Genetixu ve Fabricu zahraje vůbec naše první djane - Ladida. Premiérově se na větší akci představí Oersted se svým live koncertem a Deeper. Oba několikrát výtečně a s velkým úspěchem zahráli na Techýnku a nyní dostávají možnost předstoupit před širší publikum. Line up doplní samozřejmě resident večera Hyde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016