PARTYINFO

 

TECHNOVINYL 7

Datum konání:
26.11.2005 - sobota
Místo konání:
Opařany - U Šneka
DJs:
Franke, The Keeper, Jacob Mara, Herry, Steen
Info:
http://www.technovinyl.cz
 
 
Technovinyl: sedmé pokračování v Opařanech
Agentura Technovinyl vám přináší už sedmé pokračování stejnojmenné akce.
 

Dámy a pánové, holky a kluci, dovolujeme si vás pozvat na již sedmé pokračování série technoVINYL 7 z podtitulem „new age“, která se odehraje v sobotu 26.11. v Opařanech u Tábora v hospodě U Šneka. Tentokrát bude celý vinyl o to zajímavější, že pozvání přijal pražský DJ Franke, kterého doprovodí stálá sestava The Keeper, Jakob Mara, Herry, a Steen.

Technovinyl ve spolupráci z agenturou LION (sound and videoanimation) uvádějí již sedmé vydání techno párty technoVINYL 7 z podtitulem NEW AGE. NEW AGE proto, že začínáme něco nového. Uvidíte sami.

Techno párty proběhne dne 26. listopadu v hospodě U ŠNEKA. Opařany leží mezi městem Tábor a Bernartice. Nebojte se, není to jen v hospodě, ale součástí hospody je i pěkný velký sál z kapacitou 300 lidí. Tak doufáme že kapacita bude přeplněna :). Na párty nebude chybět fotbálek ani videoprojekce a samozřejmě go go tanečnice.

Jako hlavní Dj´s se představí FRANKE, který již po čtvrté zamíří k nám na jih. Poprvé jste ho tu mohly slyšet přímo v Č. Budějovicích, pak ve Strakonicích a na Summer Session. Jeho sety jsou velmi energické s hlubokou strukturou.Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost, nabízí aktuální a nejnovější desky z oblasti techno scény.V současné době má v oblibě Hard-techno a občas  si zahraje i House. Nejčastě se setkává z Nikou 77. Zahrál si i po boku z Inigem Kennedym, Agentem, Pavlem Krejdlem, jimiž sety je stále ovlivňován, ale i z takovými hvězdami jako je třeba Marcelo K2 aka The Pusher (Brazil), Mike T (DE), Andrew (DE).

Jako další se představí THE KEEPER, který už hrál na větších akcí jako např. Insomnia StarGate v Březnici nebo na již zkrachovalém open airu Summer Expose. Jeho styl ,,space styl", přesné mixy a vynikající scratching doprovázené efektovou show nenechají žádného návštěvníka party v klidu.

JACOB MARA též není nováčkem na taneční scéně a jeho melodické promyšlené ,,space" techno doplněné scratchingem a efekty se postupně rozvine v kvalitní show.

Výše uvedenou nádheru doplní HERRY a STEEN. Kdo chodí na technoVINYL, zná. :).

Více info na www.technovinyl.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016