PARTYINFO

 

TERMX - DJ SUPERSTARS

Datum konání:
19.11.2005 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Tvyks, Marcus Cooper, Jordy, 911, Rectun
 
 
Termx: profily DJs
Na 15. pokračování party Termx se tentokrát představí DJ Tvyks a Marcus Cooper, jejichž profily najdete v článku.
 

Přátelé a příznivci dobré taneční hudby a zábavy máme pro vás další díl nejoblíbenější party ve zlínském kraji TeRmX.
Tentokrát s podtitulem DJ SUPERSTARS a to doslova, 19.11. v Besedním domě.

Vsetín navštívi legenda česke scény Dj TVYKS.

DJ Tvyks patří mezi nejoriginálnější české DJs. Svým osobitým stylem je vždy schopen na party vystihnout tu pravou atmosféru a pobavit tancechtivé publikum. Hraje všechny odrůdy house music (deep, disco, electro, electropunk, funky, groove, latino, new wave & tech) a proto jeho sety obsahují velkou dávku energie. Za 12 let svého působení za gramofony vystupoval v řadě prestižních evropských klubů The Social (Londýn, UK), D! Club (Lausanne, CH) nebo L'An-Fer (Dijon, F). Spolupracoval s předním švédským producentem Hakanem Lidbo a jejich společný singl Norr/Východ vydal světově uznávaný britský label Paper Recordings.
Pokud hledáte na party výjimečný zážitek, tak vězte, že DJ Tvyks vám ho s přehledem může nabídnout.

Dalším tahounem bude známy borec MARCUS COOPER:
Jeho hudební styl by se dal charakterizovat převážně jako Progressive Techouse, Groovy Techno, Funky Techno, ale nerad se jednoznačně zařazuje dle vyhraněných stylů, rád si zahraje příležitostně i Groovy Funky House…. Ve svých setech rád používá gradující desky s pestrými vocály a barevným drivujícím rytmem, ktery dokáže vnést do posluchačů energii a nenechává nikoho klidným. Skvěle dokáže rozhýbat dav i svým tanečním a kontaktním projevem za mixem a spojením s náladou klubu a publika. Svým aktivním progresivním stylem "inteligentních setů" stále příjemně překvapuje a dokazuje,že si své místo mezi předními Djs zaslouží!

Dále JORDY, tento DJ, producent,zakladatel a majitel internetoveho labelu COPRECORDS a v poslední době také úspěšný remixér pochází z Uh.Brodu,stylově hraje Jordy především melodické groovy funky techno a jeho sety bývají často hodně taneční, melodické, energetické, promyšlené a plné nápadů které nenechají lidi jen tak v klidu, nedávno ho začala bookovat nejvlivnější agentura na moravě Strobe.

Nebude chybět posila z našeho Vsetína a to v podáni brilantního techno fajnšmejkra Dj 911, ktery slaví čím dál více úspěchu se svým stylem hraní a nadějný dj RECTUN, ktery je nyní pod patronem oh-la-la agentury a doufám ze nás ráno zase pěkne nakopne:)

V luxusním prostředí Besedního domu na vás bude čekat klasicky ten nejkvalitnější a čistý zvuk, světelná show, videoprojekce, dekorace a taky nové umístnění dj pultu
!!pozoor!!!!absolutní stimulant SPEED8 za super ceny na baru!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016