PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NITE

Datum konání:
18.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Brady, Blond, Drahota, Braun (sunshine people)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tech-house.cz Night v pátek na Bukanýru
V pátek na Bukanýru proběhne další pokračování noci serveru Tech-house.cz, tentokrát s ryze českým lineupem.
 

Vážení přátelé kvalitní hudby!

Tento pátek 18. listopadu se po měsíci opět hlásí o slovo pravidelný večírek THCZ nite, rezidentní to party DJs Blonda, Bradyho a Drahoty na lodi Bukanýr.

Pro tento díl jsme si pro Vás připravili čistě český line-up, kterému co se kvality po hudební stránce týče, jako vždy nic nechybí.

Ptáte se proč?

Odpověď je jednoduchá. Úlohu speciálního hosta se ujme jeden ze "služebně" nejstarších českých DJs, 30 letý DJ a producent v jedné osobě DJ BRAUN.
Za gramofony ho můžete vídat přes neskutečných 13 let. Byl a nebo je rezidentem klubů Roxy (Sushi), Mecca (Braunies), ale hlavně Radost FX (Disco 2001), s kterou je spjat od samého počátku, jakožto prvního klubu v tehdejším Československu.

Pokud máte rádi kvalitu, rozhodně si nenechte ujít tento díl!

O support se postará liberecká tech-house naděje, mladý Andrew J, rezident klubu Liquid.


DJ Braun (djbraun.com) - biografie

Vlastním jménem Petr Braun, se za gramofony se porvé postavil v roce 1992. Od roku 1993 pravidelně vystupuje v legendárním pražském klubu Radost FX a stává se tak jedním z prvních residentů tohoto klubu po boku Loutky, Bidla a Viléma.V nasledujicich letech hral téměř ve všech klubech v Praze a cele České Republice a na slovensku. 
V poslední době hral v klubech-Klub RA Goteborg, Sweden, Tantra Marigot (St. Martin, Caribbean), Distillery, Germany, Klatka Warsaw, MegaClub Katovice (Poland) Glamour (Treviso, Italy), Braun se objevil i na několika hudebnich festivalech, mimo jiné Open air Field 2001, Machac 2002 a Summer of Love 2003a filmovych festivalu Karlovy Vary 2003 a Era Nowe Horizonty2004,Ciesyzn Poland DJ Braun vystupoval po boku celé řady světově uznávaných djs jako jsou Asad Rizvi, Dj Buck, Joeski, Onionz, Terry Lee Brown Jr, Dave Angel, Circulation, Jess, D'Julz, Junior Sanchez, Jaydee, Dimitry , Marcello, Dj Paulette, Dj Linus, David Alvarado, dj Richard, Joost Van Bellen(host na SPEEDFReaks),dj Paco,Richard Sen, Nathan Coles, , a mnoho dalších.
Od roku 2001 se věnuje také hudebni produkci, spolupracuje s DJ Lumierem, Gonzou, M.Haberlandem, Merseym a Moskitem . V roce 2002 vychazi na labelu Beeswax jeho remix Moskitovy skladby "Me gusta el Telefonico." O rok později debutuje se svým prvním singlem Bubák na slovenskem labelu Benchmark recordings,který se objevil i na nekolika cd kompilacích a sklidil pochvalné recenze v zahraničním tisku.
Pod pseudonymem LUBR, za kterým se skrývá společně s DJem Lumierem jim vyšel na jaře 2004 track "Zizkoff life" na kompilaci Nightphunk.
Poslední release bude vycházet na podzim 2005 - remix pražské skupiny Sci*fi*Psi - First Fuck.


---Suma sumarum---
pátek 18.11. na Bukanýru
8 hodin underground muziky (možná i víc)
6 DJs
Speciální old-skool guest DJ Bubák BRAUN
Vstup ZDARMA!

Třešničkou na dortu, bude jistě nově nainstalovaný sound system, který nenechá nikoho polehávat, či posedávat:o)

A třešničkou na třešničce na dortě, bude nahraný set DJe BRAUNa, který si budete moci stáhnout, příští týden na stránkách www.tech-house.cz .

!!!NENECHTE SI UJÍT!!!

09.12. + czech tech-house guru DJ TRÁVA

16.01.2006 + very special guest HAROLD HEATH (UK, Oblong, Sensei, Terraform, Detour,Household...)


Těšíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016