PARTYINFO

 

PALM NIGHT FEVER

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Plzeň - Cella
DJs:
Afrika Islam (USA), Mario Ranieri (A), Home, Michael C, Molczik, Pablo Escobar, Pat Heart (Fr), Crazy Helena (A), Dan Cooley, Deny, Diome, Tomy, Sens
Popis:
videoprojekce by Phase, chill out
start 20:00, vstup 190/250 czk
Line-up:
Palm main stage:
20:00 – 21:00 intro by DJ Acidflash
21:00 – 22:30 Pablo Escobar
22:30 – 24:00 Molczik
24:00 – 01:20 Michael C
01:20 – 01:30 beatbox performance by Knife
01:30 – 03:00 Afrika Islam
03:00 – 04:30 Mario Ranieri
04:30 – 06:00 Home

Semtex house stage:
20:00 – 22:30 Tomy vs. Sens
22:30 – 24:00 Dan Cooley
00:00 – 01:00 Crazy Helena
01:00 – 02:30 Pat Heart
02:30 – 04:00 Deny
04:00 – 05:30 Diome
 
 
Palm Night Fever: poslední informace Palm Night Fever: line-up a info o předprodejích Palm Night Fever: Pat Heart - profil
Palm Night Fever: Afrika Islam - rozhovor
25. prosince navštíví Plzeň americký B-boy Afrika Islam, který bude headlinerem akce Palm Night Fever v klubu Cella. U této příležitosti vám nabízíme rozhovor o tom jak je to s jeho proměnou na techno DJe, o tom co ví o Plzni a o tom na co se vždy těší, když zavítá do Česka.
 

Afrika Islam - rozhovor


Ahoj Afriko. Představovat tě ani nemá cenu, tak se zeptám jak se vlastně máš?

Ale jo… pohoda… mám se fajn. Víš jak. Já jsem pimp, součástí Ghetto Supastar, B-boy, DJ z Hall of Fame - Zulu Nation, Ice T DJ v New York City.. prostě se cítím fajn.

Byl jsi opět po nějaké době pozván do Česka. Jak se ti vůbec líbí tahle země, co si o nás myslíš?

No, Česko je náhodou super místo. Ženský, dobrý jídlo, mí kámoši, ženský, parties, dobrý jídlo, kultura, moji přátelé, kluby a ženský.

Ty jsi Američan. Ale žiješ v Evropě. Co to?

Já jsem chlapík z Bronxu, New York City. A to ze mě nikdo nevytluče. Víš jak, můj táta, Space ship… atd.

Zajímá mě jedna věc. Ty jsi původně velmi úspěšný hiphoper. Tvoje úspěchy s Ice T to jenoum potvrzují. Jak je možné že v posledních letech hraješ techno? Troch nezvyklé u hiphoperů.

Já se nikdy nezměnil. Jsem pořád DJ ze Zulu Nation. Naše škola djského kung-fu mě vždycky učila řešit gramofony, ne desky! Takže došlo k tomu, že já jsem vlastně jeden z mála lidí, kteří se podíleli na vzniku hiphop kultury, breakdancu, MCingu, DJingu a Beatboxu. A všechno co dneska dělám, je jen rozšiřování týhle kultury. Hiphop není něco co děláš, nebo čím se zabýváš.. hiphop musíš žít!

Velmi zajímavé. Co si myslíš, že byl v tvém profesionálním životě nejdůležitější moment. Byl tam nějaký mezník?

Tak teď mě vůbec nic takovýho nenapadá. Nevím co bylo nejdůležitější při mé cestě k nastolení „New World Order“… :)

Je něco z tvojí historie co by jsi třeba dnes udělal jinak?

Ale jo. Kandidoval bych určitě na prezidenta Spojených států. Pak bych se dohodnul s mimozemšťanama a prodával bych jim hulení za poloviční ceny. Taky bych jel na Jamaicu a jenom bych tam ležel na slunný pláži a kouřil a hlavně bych dělal lásku, ne válku. No, to jsem prostě já.

25.12. vystoupíš v Plzni na akci PALM NIGHT FEVER. Už jsi slyšel někdy o Plzni? Víš o tom městě něco?

Hmm… Plzeň… 40minut cesty z Prahy, výborný pivo, pěkný holky, nádherný holky, město s historií a kulturou, osvobozeno USA v roce 1945, nádherně vypadající holky, univerzita………..je tam nádherně v létě, čerstvej vzduch, pohodový přátelský lidi, moc moc dobrý domácí jídlo, jo a už jsem říkal, že tam jsou nádherný holky?? Prostě Plzeň.

Je něco na co se vždycky těšíš, když letíš do Česka?

Vždycky se těšim na to jak lidem na party ukážu, že i hiphop DJ může bravurně zvládat techno, elektro… tvrdý funky nebo elektroclash. A samozřejmě mastit techno hiphopovym stylem. „So Let´s get ill and take the chill pill and celebrate life“ (radši nepřekládáme :) )… a kdy jindy než 25.12. na Vánoce!!!

Co Palm Night Fever. Je něco na co se máme radši dopředu připravit? Na co se od tebe můžeme těšit?

Budu samozřejmě hrát především vánoční muziku. Rolničky, rolničky… tuc, tuc, tuc…chrš, chrš, chrš… víš jak.

Máme ti připravit mikrofon? Vsadim se že ano. Mam pravdu?

Jasně… jako rappeři.. i já potřebuju mikrofon! LETSGET READY  TO RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

25. prosince je za chvíli. Máš nějaké speciální přání? Máme ti připravit něco speciálního, aby ses u nás v Plzni cítil jako doma?

Jo jasně… mam přání. Představte mi toho 25.12. moji budoucí českou ženu, prosím. A nezapomeňte na to super pivo a výborný jídlo.  A na mojí budoucí ženu. Musí umět tancovat a vařit a nesmí se bát lítat. Do Hollywoodu!

Díky moc za rozhovor

Afrika Islam dodává: Tak a teď mi řekni, kdy jsem já přešel od hiphopu k technu. Tahle fotka je z letošního srpna z Číny, když jsme jeli ICE-T tour po Ásii.

 
Palm Night Fever: soutěž o Palm Treo 650 Palm Night Fever: Michael C - biografie Palm Night Fever: informace o předprodejích Palm Night Fever: biografie Maria Ranieriho Afrika Islam přijede na Palm Night Fever Palm Night Fever: vánoční večírek v Plzni

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016