PARTYINFO

 

SUNAKASHI

Datum konání:
17.12.2005 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Martin Harmony (PL), Diome, Vik, Arco
Info:
vikink@thcnet.cz
 
 
Sunakashi Merii Kurisumasu v sobotu v Perpetuu
Nejen pro všechny, kteří v předvánočním shonu uvítají příležitost se příjemně odreagovat, je na 17. prosince připravena klubovka Sunakashi.
 

Jako obvykle se můžete těšit na pečlivě poskládanou squadru DJs, kteří zahrají k tanci i poslechu přesně podle klasického sloganu ‘mind, body and soul’.  :)

Po mimořádně úspěšném vystoupení na minulé Sunakashi vás bude opět hned od začátku svým deep & dirty funky housem masírovat teprve 17-letý brněnský talent Arco.

Až z Varšavy přijal pozvání Martin Harmony, jeden z nemnoha mezinárodně uznávaných polských DJů a producentů. Tento zkušený mistr nálady na tanečním parketu, který jako DJ úspěšně projel celou Evropu a jehož desky vyšly na labelech v Holansku, Rakousku, Německu a USA, by svůj aktuální styl popsal jako breakbeat, čerpající inspiraci z oblastí deep house a electro house.

Svěží vítr do českého klubového života vnáší další host Sunakashi, plzeňský rodák a člen Vivacity bookingu, Diome. Jako DJ působí už od roku 1996, v roce 2000 získával cenné zkušennosti na Red Bull Music Academy v irském Dublinu, a postupem času si vypracoval unikátní styl ve znamení inteligentní a harmonické fůze (tech)-house, minimal, nu jazz, electro, acid či třeba breakbeat.

A pokud si Sunakashi nedokážete představit bez residentního DJe Vika, pak vězte, že ani tentokrát nebudete ochuzeni o obvyklou porci jeho typického hypnotického soundu, v kterém splývají styly jako deep house, electro house a breakbeat.

Sety ke stažení:

DJ Arco - Keep housing     (11/2005)

DJ Diome - Acidope Electrobot     (12/2004)

DJ Diome - Saturday vs. Sunday     (02/2004)

DJ Matin Harmony - Deep Inside JFS     (09/ 2003)

DJ Vik - Deep minimal funky progressive electro pop break house #2 - club (10/2004)

DJ Vik - Deep minimal funky progressive electro pop break house #3 - bar (10/2004)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016