PARTYINFO

 

GROOVIN'

Datum konání:
26.11.2005 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Chris Scott (Lexicon avenue, UK), BB Mike, Louis & Guga
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
Line-up:
21.00 Louis
00.00 Chris Scott
03.00 BB Mike
04.30 Guga
06.00 end
 
 
Chrris Scott na sobotní Groovin' Groovin': BB Mike - rozhovor
Další Groovin' v Mersey bude progressivní
Další ze série akcí Groovin´ v klubu Mersey bude skutečně speciální. Ponese se v duchu oblíbeného stylu progressive a pozváni jsou Chris Scott ze seskupení Lexicon Avenue (UK) a Martin Gredner (Fabric, CZ).
 

Projekt Lexicon Avenue tvoří Scott Bradford, Chris Scott a Mark Armstrong. Zatímco Mark Armstrong a Scott Bradford jsou DJs, kteří dokáží vytvořit tu správnou atmosféru v klubu, producent Chris Scott je tím článkem, který dává Lexicon Avenue onen jedinečný sound, jímž jsou tak charakterističtí. Kromě projektu Lexicon Avenue je Chris Scott podepsán pod mnoha dalšími projekty, jako jsou New Phunk Theory, Little Green Men, Third Movement (společně se Scottem Bradfordem) a nebo také Echomen.

Tato trojka z Newcastlu už více jak 10 let přináší Anglii legendární týdenní klubovou noc Shindig. Své umění s jejich precizním house zvukem předvedli v klubech celého světa. Kromě toho, že produkují a remixují skladby pro celou řadu prestižních labelů (Saw, Hooj, Renaissance, Yoshitoshi, Credence), neopomíjejí ani vlastní label Forensic. Ten je pro celou řadu DJs synonymem pro opravdu kvalitní house music.

Track, který znamenal pro label Forensic takový průlom - debutový singl Lexicon Avenue "Here I am" se objevil na kompilaci Global Underground, kterou mixoval John Digweed a také na dalším kompilátu - Yoshiesque, který pro změnu připravili Deep Dish. Z remixových prací můžeme jmenovat jejich přepracování pro Science Department, Nicka Holdera, Shuffle Inc nebo Dirty Vegas.

Máme se tedy skutečně na co těšit. Line up večera doplní rezidentní DJ oblíbeného ostravského klubu Fabric Martin Gredner, který byl letos čtenáři časopisu XMAG a serveru www.techno.cz zvolen 4. nejpopulárnějším DJem České republiky a dále mladé DJské duo Louis & Guga.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016