PARTYINFO

 

APOKALYPSA SHLEHA ENERGY

Datum konání:
24.02.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Shleha stage - Umek, Frank Kvitta, Sven Wittekind, Lucca, Jerry, Spyro, Míša Salačová, Home, LucaschOxy Impulsive stage - Marc Marberg, Michael C, Marthen, Molczik vs. Acidflash, Stjopa
Live:
Southeast
Info:
http://www.apokalypsa.com
Popis:
start 19:30, vstup 329 czk + poplatky
Line-up:
Časový lineup – Shleha Energy
19:30 - 20:30 LUCASCH (STROBE/CZ)
20:30 - 21:30 SPYRO (DYNAMICLINE/CZ)
21:30 - 22:30 SOUTHEAST live (LEVEL B/CZ)
22:30 - 23:30 LUCCA (ACAPULCO REC./CZ)
23:30 - 01:00 UMEK (RECYCLED LOOPS/SLO)
01:00 - 02:30 FRANK KVITTA (INSANE REC./DE)
02:30 - 03:30 MISA SALACOVA (KNE´DEEP/CZ)
03:30 - 05:00 SVEN WITTEKIND (ABSTRACT/DE)
05:00 - 06:00 DJ HOME (KNE´DEEP/CZ)
06:00 - 07:00 JERRY (APOKALYPSA/CZ)

Časový lineup – Oxy Impulsive
19:30 - 20:30 ACIDFLASH (TECHANALITIC/CZ)
20:30 - 21:30 MOLCZIK (TECHANALITIC/CZ)
21:30 - 23:00 MOLCZIK VS ACIDFLASH
23:00 - 01:00 MICHAEL C (DJMICHAELC.COM/CZ)
01:00 - 03:00 MARC MARBERG (EUPHONIC/DE)
03:00 - 05:00 STJOPA (SOUND OF IBIZA/CZ)
05:00 - 07:00 MARTHEN (EXWIRED/CZ)
 
 
 
Apokalypsa Shleha Energy: poslední informace Apokalypsa: sety se nahrávat nebudou
Apokalypsa: rozhovor s Umekem
Domluvit si rozhovor s Umekem není nic jednoduchého, ale pořadatelům nadcházející Apokalypsy se to podařilo a vy si teď můžete přečíst jeho názory na hudební styly, dozvíte se jak je to s jeho producentskými psedonymy nebo co slyšel od svých kolegů o Apokalypse..
 

 Umek: "Příběh mého setu určujete Vy!"

"Já si rád povídám s lidmi, nejsem žádná Dj SuperStar s nosem nahoru. Ale myslím, že nemá smysl stále omílat stejné otázky a stejné odpovědi. Nechte raději mluvit moji hudební duši, ta Vám řekne daleko víc!:)" …pokud chcete vědět, proč říká tyto věty, zda se těší na Apokalypsu a jak se mluví o českých partypeople mezi světově respektovanými DJs, čtěte jeden z mála promo rozhovorů headlinera nadcházející Apokalypsy. Nečekejte přehnané PR řeči a reklamu vlastní osoby…čekejte pár názorů od osobnosti, která evidentně nerada propaguje sama sebe, a o to méně tuto propagaci potřebuje…

Ahoj Uroši, jak se máš, co je u tebe právě teď nového?

Ahoj, děkuji za optání :) Ani ti nevím, produkujeme, hrajeme, provozujeme klub, bavíme se a jsme šťastní, že děláme to, čemu věříme (množným číslem myslí jeho kolegu Valentina Kanzyaniho), ale to není nic nového :)

V České Republice jsi už několikrát hrál, nikdy jsi ale nevystoupil na Apokalypse. Už jsi o této akci něco slyšel? Na jaké hraní v Čechách jinak rád vzpomínáš?

O Apokalypse jsem toho za poslední rok slyšel právě až až:)  Spousta DJs z KneDeep k Vám na Apokalypsu jezdí a každý se vrací s euforickými dojmy. Co jim tam na té party dáváte? :)
Vzpomínám na všechna hraní rád, protože si z každého z nich vždy něco  odnáším a doufám, že na každé party i něco zanechám – myslím tím samozřejmě hudební prožitek lidem.

Právě minulá Apokalypsa s Pet Duem byla ve znamení hardtechna a schranzu. Jaký máš na tento styl názor? Uznáváš nějakého DJe, kdo hraje takto tvrdě?

Nechci se dostávat do situace, abych hodnotil jakýkoliv hudební styl. Proto nemám rád promotion rozhovory. Každý hraje to, co se mu líbí, co ho inspiruje, baví, nabíjí a čemu věří.
Proč vlastně řešit hudební styl u DJs? Proč neřešit spíše, jak se set povedl a co dal publiku? Schranz neboli hardtechno s mírně "nakřachlým" basem, je určitě energická hudba, která  přináší spoustu zajímavých emocí, jak samotnému DJovi, tak partypeople. Takto tvrdě jsem dost často hrával s Chrisem Liebingem…  Tento styl má určitě na scéně svojí pozici, avšak v mém srdci až tak není  a v mých setech jej neuslyšíte.

Zkus popsat svůj vlastní styl hraní, jakou hudbu máš rád? Co ve tvém setu nikdy nechybí a na co se může české publikum na Apokalypse těšit?

Další otázka,  na kterou se každý novinář či promotér ptá a ve mně se jen hromadí další důvody rozhovory neposkytovat. Nechci popisovat svůj styl, těžko se to vyjadřuje slovy, navíc každý člověk na něj může mít jiný názor :)
Na Apokalypse zahraji to, co mě inspiruje, baví, nabíjí a hlavně to, čemu věřím. Chci, aby set měl vývoj. Krásné na tom všem je, že příběh setu ovlivňují a určují sami partypeople:)

V době, kdy jsi hrával společně s Chrisem Liebingem, byly tvé sety o poznání tvrdší. Dnes už je tvůj sound trochu jiný. Co tě vedlo k této změně?

Nebyly o nic tvrdší a pestřejší, než jsou teď. Dnes akorát více prezentuji vokálové desky, elektro sound, dávám setu více melodie. Libí se mi ta pestrost a barevnost zvuků, hraní je tak zábavnější. Nejsem hrající juke-box, který hraje to, co je zrovna v aktuálním žebříčku světových techno parties. :)

Tvé desky vychází pod různými pseudonymy - Mumps, Zeta Reticula, Kemu, Torax, Alba Patera…Prosím zkus nám vysvětlit, kdy který z nich užíváš.

Když vytvářím skladby, neříkám si, že na každé z nich "musí být cítit můj rukopis". Vždyť na tom je to krásné, člověk má zaručenou tvůrčí svobodu:). Produkuji hudbu, o které málokdo hned  řekne "to je jasný, to je Umek". Užívám všechny nicky a zároveň žádný. Baví mě lidi šokovat, když si track poslechnou a pak se diví "to je opravdu Umek?" :))))
 
Vydáváš své tracky na mnoha respektovaných labelech. Který z nich jsi založil ty a co nového zrovna teď chystáš?

Určitě chci zmínit můj domovský label Recycled Loops a s ním spojeného Valentina Kanzyaniho. Co chystám? Chystám nový projekt, mělo by to být takové experimentální deep elektro, připravuji ale také jednu techno novinku. Hodně nových věcí uslyšíte právě na Apokalypse :)

Máš nějaký sen ve své kariéře DJe? Existuje vůbec ještě nějaké místo, party, kde jsi nikdy nehrál a přesto by jsi si to moc přál?

Kdybych neměl sen, tak tuto hudbu nehraji a neprodukuji se stále odhodlaným nadšením. Můj sen si ale nechám pro sebe, protože jsem hodně pověrčivý:). Ale moje další pomyslná laťka v kariéře už není o djingu, spíše více o pestré produkci.
Určitě existují krásná místa, kde jsem ještě nikdy nevystoupil, příkladem je třeba právě Apokalypsa :)
U nás v agentuře se o této party hodně mluví, Marko (pozn. Nastic) mně toho hodně napovídal a mohu říct, že jsem přinejmenším zvědavý, jak to celé vypadá a jací jsou vaši partypeople :) 

Proč jsi vlastně vydal výslovný zákaz na poskytování rozhovorů? Není to trochu nevýhoda pro pořadatele, že od tebe nemají promotion rozhovory, kterými tě mohou více představit?

Já si rád povídám s lidmi, nejsem žádná DJ SuperStar s nosem nahoru. Ale myslím, že nemá smysl stále omílat stejné otázky a stejné odpovědi. Nechte raději mluvit moji hudební duši, ta Vám řekne daleko víc!:)

Vzkaz lidem?

Buďte vždy sami sebou a nenechejte se strhnout do mainstreamu. Běžte za hlasem svého srdce a dělejte vždy všechno proto, abyste se mohli za sebou otočit a říct si: "Dělám věci tak, jak je cítím".
Vím, že to kolikrát není ta nejednoduší cesta, ale věřte mi, že ten pocit za to stojí. Na Apokalypse Vám to ukážu:) Váš Umek

 
Apokalypsa: rozhovor se Svenem Wittekindem Apokalypsa: Frank Kvitta - rozhovor Apokalypsa: rozhovor se Southeast Apokalypsa: rozhovor s Míšou Salačovou Apokalypsa: Sven Wittekind - profil Apokalypsa: DJ Home - rozhovor Apokalypsa: velká anketa o Umekovi Apokalypsa: sestavte line-up a vyhrajte hromadu dárků Apokalypsa: Marc Marberg - profil + rozhovor Apokalypsa: Shleha energy stimulant Apokalypsa: DJ Spyro - rozhovor Apokalypsa: rozhovor s Luccou Apokalypsa: kdo je to Umek? Pět otázek pro Apokalypsa DJs + soutěž Apokalypsa: Sven Wittekind namíchal kompilaci pro Abstract Apokalypsa: soutěž o hodinky Axcent a 4 fotopasy Apokalypsa: DJ Molczik - rozhovor Apokalypsa Shleha Energy : Frank Kvitta - biografie Apokalypsa: Marthen - rozhovor Apokalypsa Shleha Energy spouští web Apokalypsa: set Roberta Natuse ke stažení Apokalypsa Shleha energy bude v únoru Apokalypsa: informace

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016