PARTYINFO

 

LIGHT CAMERA REVOLUTION - SUNSHINE NIGHT

Datum konání:
12.11.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Pat Heart, Braun, Jan Berdych
Popis:
start 22:00, vstup do 24:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Light Camera Revolution hostí Sunshine People
Dalším listopadovým večírkem v rámci LCR nights v klubu Roxy bude Sunshine už tuto sobotu 12. listopadu od 22 hodin.
 

Za gramofony se tentokrát postaví trojice djs, která působí v bookingu Sunshine People a ani jeden z nich nepatří mezi žádné nováčky. Na sobotu si do Roxy připravili to nejlepší ze svých dj bagů a my vám je krátce představíme v pořadí, v jakém v Roxy zahrají:

Jan Berdych
DJ a majitel Sunsine People a Sunshine People Records. Začal hrát na podzim roku 1997, kdy vzapětí založil agenturu Sunshine People, která pořádá párty a zastupuje dje. Za zmínku stojí dnes již legendární parties Euforica v klubech Roxy a Mecca, kde se jako hosté těchto akcí představili např: Dave Mothersole, Richard Grey, Angelo, Richard Parker, Smokescreen Sound, Dimitri&Tom, Brain S, Lucky Lou, Callum aka Digital Boogie, Courtney, Loutka, Martin Haberland, Silver Ball Sound System, Ladida, Tráva a mnoho dalších.

DJ Pat Heart
Pat Heart začal svou djskou cestu ve francouzské Guyaně v roce 1982. V té době ho zajímala soulová hudba, funk, jazz, salsa a také reggae. V roce 1983 se přestěhoval do Paříže, kde začal pracovat v klubech Broadside a Limelight. Dlouho spolupracoval s americkým DJem Tony Galdmanem. Zajímal se o první nezávislá rádia - např. Radio 7, které začalo první zvát DJs jako Africa Bambata (Zulu Nation), Larry Levan (Paradise Garage, Nyc), Dee Nasty atd. Velmi brzy nato se začal zajímat o elektronickou hudbu, kterou brzy začíná sám hrát.

Petr Braun
Za gramofony se porvé postavil v roce 1992. Od roku 1993 pravidelně vystupuje v legendárním pražském klubu Radost FX a stává se tak jedním z prvních residentů tohoto klubu po boku Loutky, Bidla a Viléma.V nasledujicich letech hral téměř ve všech klubech v Praze a cele České Republice a na slovensku.v poslední době hral v klubech-Klub RA Sweden,TantraMarigot(St.Martin,Caribbean),Distillery,Germany, Klatka Warsaw,MegaClub katovice(Poland) Glamour (Treviso,Italy).

Roxy, sobota 12.listopadu, Sunshine People djs a vy…
Vstup do půlnoci zdarma, po půlnoci za 100,-

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016