PARTYINFO

 

25TH RUSTY FOX BIRTHDAY

Datum konání:
26.12.2005 - pondělí
Místo konání:
Brumov-Bylnice - Olympia
DJs:
Benco (Standa booking, Sk), Rusty Fox (JZDpromotion), Papioil (JZDpromotion), Martini (JZDpromotion), Siki (JZDpromotion)
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
Line-up:
20.00 Siki
21.30 Rusty Fox
23.00 Benco
01.00 Papioil
02.30 Martini
 
 
25th Rusty Fox Birthday: profily DJs
Na tenhle mejdan si oslavenec DJ Rusty Fox, pozval nejen slovenského techno DJe Benca. O něm a ostatních DJs se dočtete v následujícím článku.
 

Na pondělí 26.12.2005 pro Vás připravila agentura JZDpromotion štěpánský mejdan k příležitosti 25-tých narozenin dje Rustyho Foxe, který dorází oslavit své narozky z Anglie. Jako hlavního hosta si Rusty pozval, respektovaného bratislavského dje, který stál u zrodu rozvíjíci se taneční scény na Slovensku. Moderátor legendární Clublabu, hrající jak techno tak i house, neni jim nikdo jiný než BENCO. Zastupován bookingem STANDA (booking zastupující hlavně techno dje, ty nejlepší co slovensko má - TOKY, DALO, BOSS, TIBOR... atd více na www.standa.net). 
 
Jako další gratulanti se vystřídají za gramofony djs a kamarádi z domovské agentury, PAPIOIL, MARTINI a SIKI. Hrát se bude převážně techno a house.

Vstup činí 70,-czk.
Neváhejte a přijďte, vždyť "na Štěpána není pána".

DJ Benco
www.standa.net
www.clublab.sk/

Peter Benkovič aka Benko alebo Benco?

Peter Benkovič je občianske meno jedného zo strednej generácie slovenských djov. Prvý "dotyk" s elektronickou hudbou mal vo veku 14 rokov. Ako jeden z mála našich djs okúsil trpké začiatky  takmer od nuly,prešiel si tŕnistou cestou a temer celým vývojom tanečnej scény na našej rodnej hrude. Štýly striedal prirodzeným vývinom a vždy odzrkadľoval moderný trend, nie však komerčný. Svojráznemu razeniu si cesty mu
asi najviac pomohlo začlenenie sa do prvého z profi booking agentúr na Slovensku-Subtech, ktorému ostal verný od roku 1998 až dodnes. Ďalšou priečkou na dlhom rebríku bola rezidentúra v celosvetovo rešpektovanom U-Clube v Bratislave. Okrem gigov na celom území Slovenska a Čiech sa mu podarilo prezentovať sa aj v Rakúsku, Maďarsku či v ďalekom Rusku. Svoje meno ale hlavne hudbu šíril  ako misionár v štyroch slovenských rádiách a stále ju ponúka pod značkou Clublab, s ktorou to so svojim kolegom Galagerom v roku 2000 dotiahli na samotný vrchol s cenou za najlepšiu tanečnú rozhlasovú reláciu u nás, dokonca aj u našich českých bratov. Pomocnou hnacou silou je aj dlhoročné spolupracovanie v  kultovom bratislavskom "platňošope" Mekka či ponovom Records.Vyskúšal si aj hranie vo dvojke so svojim starým a verným kamarátom Svetluxom, s ktorým spoločne založili projekt Benelux DJS a pobrázdili vody Čiech, Moravy a Slovenska. Aj naďalej drží krok so súčasným celosvetovým smerom elektronickej hudby ako takej a ustavične bojuje so svojim egom, či techno, alebo hauz. Aby sa jeho väčšia náklonnosť k techno štýlu vyvážila, založil s ďalším zo svojich Popreddných priateľov projekt Benepop DJS, do ktorého v súčasnosti postupne sústreďuje všetky sily. Len na tú vlastnú produkciu je stále málo času...

DJ Rusty Fox
www.jzdpromotion.cz

Hraje od roku 1995 z CD kompilací. V roce 1997 přestoupil  na  vynily. Začínal v Břeclavi na parties RAVE CITY 98,99, dále v Brně jako resident na APOKALYPSE 1, 4, 5, 6, 7, 8, 12. Od 99 roku je residentem party Energy shake1-4 a také residentem klubů Vestibull (Valašské Klobouky) a Ságo (Slavičín).Rusty Fox má za sebou i zkušenosti s hraním za hranicemi České republiky a to konkrétně v sousedním Slovensku, kde si získal popularitu a jeho hraní tam bylo tím pádem častější.Byly to kluby např. Vrtula(Považská Bystrica), Goa (Dubnica n./váhom), Lelloo (Trenčín), Kotva (Púchov). Při jeho pracovní přestávce v Německu, využil možnosti předvést své umění na tamní scéně, bylo to ve městě Bitburg, v tamním clubu EMPIRE pro 600 lidí. Odezva místních cluberů byla pozitivní. V současné době sbírá zkušenosti v Anglii. Na Moravě Rusty Fox objezdil snad všechny kluby, které kdy měli co do činění s klubovou hudbou.   

Postupem času začal vystupovat v různých rádiích: JIH /Břeclav/, KISS /Brno/, KISS PUBLIKUM (Zlín) a v neposlední řadě na slovenských FUN Radiu /Bratislava/ a FRONTINUS /Žilina/.

Oblíbené labely : Olga+Josef, Numb, Bush, Antidandruf, Fylo, Dummies, PVC, Authentic..

DJ Papioil
www.jzdpromotion.cz

Vlastním jménem Jiří Papež se téměř od dětství zajímal o elektronickou hudbu, kdy poslouchal různé techno pořady na radiích (např. Rock-fm - techno land, FM4- la bound de lux). Ve 14 ti letech pomáhal pripravovat světelnou a zvukovou aparaturu na diskotekách a chvíli na to sám hrával z cd nosičů. Tlačítka start na gramofonech začal spouštět v roce 1997 při pořádání menších klubovek (No Aplaus). Dále sbíral první zkušenosti v klubech a na parties na Moravě, později na Slovensku a v Čechách. Byl také členem experimentálního, již neexistujícího hip-hop tria Exit for people (školní kapela :)... Za svou existenci hrával různé odnože elktronické hudby (house, acid, trance,break beat)...Nejčastěji hrává techno, ale v současné době ve většině případů není spokokojen s jeho vývojem, kdy se často opakují postupy, proto v jeho setech můžete slyšet trochu experimentu, méně známé producenty a občas rychlé střídání desek různých nálad. Věnuje se psaní recenzí a reportů na různých wwwstránkách. Jeho velikým favoritem je také minimal house a clits & cuts hudba, kterou někdy propaguje :) Stál u zrodu agentury JZDpromotion, kde hraje dodnes jako resident.

STYLE : atmospheric, minimal, tribal techno,... minimal house
Mezi jeho oblíbence patří např. Jeff Mills, Pacou, dj rush, dj tibor, dj dalo, swayzak, jan jelinek...

Hrál např. v.: Brno (La Grotta), Praha (Roxy, Punto azul,Kross, Visitor...), Zlín (Bush, club 24), Frýdek-Místek (Tazzmania), Vsetín (Vega, U tří opic,  Pod klenbou), Považská Bystrica-sk (Vrtula), Půchov- sk (Shaka), Luhačovice (Přehrada, Bludička), Valašské Meziříčí (m-club), Rožnov p. Radhoštěm (t-club), Valašské Klobouky (VestiBull), Slavičín (Scream), Brumov (Olympia)...RADIO : Kiss Publikum

DJ Martini
www.jzdpromotion.cz

Vlastním jménem Martin Liška, je zakladatelem a majitelem agentury JZDpromotion, která se zabývá party promotion a bookingem. Od svých patnácti let hrával aktivně v regionálních kapelách na postu kytaristy, stylově to bylo od rocku, metalu až k punkové hudbě. K taneční hudbě se dostavá začátkem devadesatých let a to díky kapelám jako Prodigy, Chemical Brothers. Píše se rok 96, kdy navštěvuje s kamarády svoji první párty, byla to jedna z prvních Free party v Hostomicích (dnešní czechtek), která ho uchvátila natolik, že se s kamarádem vrhají na pořádání prvních tanečních večírku, ze začátku to byly takové směsky všech možných odnoží tanečních stylů, na svoji dobu celkem slušná návštěvnost.  
 
Po strastiplné cestě trápením se na PC, kde ne a ne docílit zvuku, který by ho uspokojoval, přichází někdy kolem roku 2002 k DJingu, kde objevuje spousty možností mixu. Nejprve pod pseudonymem MAFOKS, kdy hraje výhradně tekkno, později MARTINI, kdy už se stylizuje do klidnějších vod house music, všech jeho možných odnoží. Na tekkno a drum´n´bass však nezanevřel a v rámci možností vystupuje i nadále jako MAFOKS. Má taky svou residentní noc s názvem JZDclubbing, se kterou objíždí společně s kolegy z agentury kluby, hlavně na moravě, ale i na slovensku. Dále společnou residentní noc s djem. Mookou s názvem BREAK CIRCLE.
 
KLUBY : Brno (Yacht Club), Zlín (Bush, Golem, Bar u Šneka), Vsetín (U tří opic), Luhačovice (Bludička, U Suchánků), Valašské Klobouky (VestiBull), Slavičín (Scream,Sokolovna), Brumov (Olympia, Ex-club), Púchov/SK (Shaka, Ropucha), Trenčín/SK (Krankenhaus)

STYL : House, tech-house, progressive, electro, tekkno, drum´n´bass

DJ Siki
www.jzdpromotion.cz

Je mi 22 let a k mému hraní jsem se dostal náhodou, které jsem využil k tomu, abych ted mohl lidi drtit hudbou. Ješte když jsem nehrál, potloukal jsem se po party a v zóne V.I.P., hlavne kolem gramcu. Sledoval jsem práci Djú, co vlastne v tom hraní vezí. Myslel jsem si, že to nebude asi tak težké, ale opak byl pravdou. Mé první kroky v djingu mají na svedomí dva djové z domovské agentury JZD Promotion, Rusty Fox a Papioil. Od techto lidí mi byly vysvetleny základy. Stoupl jsem k pultu z gramcema a vložill jehlu do drážky, posléze druhou a první mix byl na svete. Zbýva jenom tvrdý trénink. Hraji zhruba rok a zatím hlavne na akcích JZD Promotion. Mám rád energickou hudbu a v tom mi vyhovuje techno.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016