PARTYINFO

 

Datum konání:
18.11.2005 - pátek
Místo konání:
location unknown
DJs:
Babe LN, Marco S, Jaykub
Live:
Skyline
Popis:
start 23:00, vstup 139 czk
 
 
Skyline odehrají koncert v Jilemnici
Kapela Skyline míří po roce do jilemnického klubu Továrna. Supportovat ji budou DJs Babe LN, Marco S a Jaykub.
 

Znáte to: chytli jste zlatou rybku. Ta lapá po vzduchu a prosí vás, aby jste ji hodili zpátky do vody. Ale jste moderní člověk a víte dobře, že nic není zadarmo, za to, že ji pustíte na svobodu vám musí nejdřív splnit tři přání.

A co byste si nejvíce přáli? Už to slyším: mít spoustu peněz a nemuset na ně tvrdě pracovat, mít před domem zaparkovaný ten skvělý bourák, co jste viděli v televizní reklamě, probudit se ráno vedle dvou pořádných koček, být chytřejší než Einstein, mít plný šatník Versaceho nebo …ale co to stalo? Než jste se dostali na konec svého nekonečného seznamu, rybička vypustila duši. Tak tomu říkám smůla…

Možná, že nedokážeme splnit úplně všechno, ale řadě z vás se jedno přání už v pátek 18.11.2005 splní - téměř na den přesně vám po roce přináší Mountaingate společně s hudebním klubem Továrna Jilemnice živé vystoupení skupiny SKYLINE.

Rok může být dlouhá doba, ale přesto, kdyby jste se dnes zeptali někoho z pravidelných návštěvníků tanečních akcí v klubu Továrna Jilemnice, na jakou dobrou party si vzpomenou, vsadím se s vámi, že by vám většina z nich řekla: „No jasně, to byli tenkrát ti Skyline. To bylo super, kdy budou zase?“ Jistě vás napadne, česká skupina - to nebude žádná sláva, čím můžou být tak dobří, jak se o nich mluví? Kouzlo Skyline je skryté především v jejich živém vystoupení, osobitém výrazu zpěvačky Jitky, jedinečném MC NU.C, ale hlavně  v chytlavých melodiích, které si budete broukat ještě zatraceně dlouho. Ale kdo nezažije, neuvěří…
Jak to všechno začalo? Když si kolem roku 1997 začala skupinka mladých lidí říkat Skyline, jistě netušili, že jejich sen stát se hudební hvězdou se bude postupně, ale jistě měnit ve skutečnost. Tak, jak se skupina přibližovala k hudebnímu nebi, se postupně  na povrch dostávala i hudební tvář takových Skyline, jaké je známe z jejich nezapomenutelných koncertů.

A co se za ten rok se Skyline stalo?
Sestava skupiny ve složení: HOFFY – programátor, producent; RADEK – bubeník;  JITKA – vokály; MAJKII B. – kytara; NU.C – MC, vokály; byla od srpna posílena o další neméně zajímavý hlas v podání MC JACOBa.
S výraznou skladbou "Step on the gas" v současné době dobývají postupně příčky hudebních hitparád; skok ze sedmého na čtvrté místo v hitparádě televize Óčko během posledního týdne jenom dokazuje, že Skyline umí vytvořit opravdové hity.

Pilně pracují na přípravě svého nového alba, a jistě se už na svém koncertu v Továrně v Jilemnici pochlubí některými novými skladbami.

Vystoupením Skyline  však tento večer zdaleka nekončí – rozjetou atmosféru podpoří svým vinylovým "koncertem" dáma drum´n´basové české scény – BABE LN. Hudba jí provází prakticky od základky, později studovala AVU obor multimedia. Od svých muzikálních začátků spjatých s industriálně zaměřenými kapelami se vykrystalizoval její bližší vztah k taneční hudbě a konkrétně k drum´n´basu. Kromě hraní se aktivně věnuje také moderování na Rádiu 1 a své rodině. Spolupracuje s některými našimi MC nebo zpěvačkami na hudebně zajímavých projektech.

O pořádný rozjezd a také příjemný závěr noci se postarají MARCO S a JAYKUB. Do té správné nálady vás dostanou svými vyrovnanými sety, v kterých si směle pohrávají s breakbeatem, junglem a dalšími styly.

Nechytejte zlaté rybky – na noc plnou skvělých zážitků vám bude stačit 139,- korun.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016