PARTYINFO

 

TAKEOVER

Datum konání:
19.11.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Crash Club
DJs:
Rido, Suki, Beast 67, Raveboy, Marihai, Hellium, Mc Noucrs
Popis:
start 20:30, vstup 70 czk
 
 
Křest Back In My Mind 2 na party Takeover
Sobota 19. 11. bude na Jižním Městě ve znamení drumandbassu.
 

V klubu Crash se odehraje party s názvem Takeover. Server Drumandbass.cz sem pozval své hosty Sukiho a Raveboye a po dlouhé době se opět v Čechách představí dj a producent Rido. Dále vystoupí djs: Beast 67, Hellium, Marihai a mc Noučrs.

Takeover bude nocí, na které uslyšíte pestrý výběr junglu a drumandbassu od výtečných djs, kteří svůj um předvádějí pravidelně po celém Česku a někteří i v zahraničí. Můžete se těšit na posílený zvuk, projekci, světla a fotbálky. Vstupné bude příznivých 70,-.

Na akci proběhne oficiální křest české drumandbassové kompilace Back In My Mind 2. Samozřejmě nebudou chybět ani vydavatelé, ani někteří producenti, jejichž tracky během noci určitě zazní. CD bude možno na místě koupit za symbolickou cenu 80* Kč!

* pokud si CD koupíte přímo při vstupu, budete mít vstupenku na akci o dvacet korun levnější (počet CDs je limitován)

Profily DJs

Rido
Jeden z nejlepších českých dnb producentů. Jeho tracky mohli lidé po celém světě slyšet od takových jmen jako jsou EZ Rollers, Silver, či Muffler. A co víc, i jako dj umí lidi pořádně rozjet. Zahrál si v mnoha klubech v ČR ale i například v Holandsku a to s takovými jmény jako Dylan, Concord Dawn, nebo Technical Itch. Na Takeoveru budete mít možnost slyšet Rida poprvé po celém roce, který strávil na druhé straně zeměkoule studiem zvuku. Tešte se na jeho vlastní tracky, dubplaty od kamarádu a celkově nabušený set, jak je prostě u Rida zvykem.

Raveboy
Patří mezi ty, kteří se neupínají na formalizované hudební škatulky. Mezi ty, pro které je hudba mnohem víc než jenom záminka pro opici nebo trsačku a pro ty, kteří věří, že ty opravdové věci se dějí jinde než v televizních prime-time pořadech. Jeho selekce prochází napříč hudebním spektrem: od funku po jungle, od jazzu po breakcore, od hip-hopu po ragga dancehall, od breakbeatu po broken beats, od clicks'n'cuts po freetekno. Není důležité, o jaký žánr jde; důležité je, zda má konkrétní hudební útvar co říci k tomu, co se kolem nás děje. Akt & reakt.

Suki
Výborný dj a velmi schopný promotér. Za dobu, co se pohybuje na scéně hrál v  klubech po celé republice, na velkých festivalech a na mnoha free parties. Je znám díky barvitým a tanečním setům s ozvěnami oldskoolu či raggajunglu. Houpavý jumpup střídá, amenovými nářezy, často zaslechneme chytlavé vokály a hiphopové samply. Sukiho jméno coby promotéra je spojeno s takovými akcemi jako je Let it roll, Reggae meeting, nebo Drumstation. Jako dj i jako promotér se Suki, v tom nejlepším slova smyslu pevně drží kořenu ze kterých jungle a drumandbass vychází. Přijďte se přesvědčit.

Beast 67
Hlavní postava serveru Drumandbass.cz, stříbrný na českých DJ awards z roku 2002. Technicky stoprocentní dj v jehož setech můžete zaslechnout jumpup, temné syntetické tracky i amenové nářezy. Nikdy nezapomene svůj set okořenit českou produkcí. Je třeba zmínit, že díky němu spatřilo světlo světa CD Back In My Mind a v současné době vyšlo už jeho druhé pokračování. Beast67 má zkušenosti s hraním po celé republice, ale například i několikrát v Polsku a na Slovensku. Zahrál si po boku takových jmen jako jsou Dj Wildchild, Mathematics, Concord Dawn, MC Det a další.

Hellium
Pekelník. Dj, který je známý energickým sety putujícími napříč celým spektrem drumandbassu. Chvíli chytlavé melodie a vokály, po té nakopávající basy a když na to přijde i šílené bicí smyčky. Hellium se při svém setu ani na chvíli nezastaví a stejně tak dokáže strhnout i ostatní. Společně s Ridem předskakoval v Rotterdamu Dylanovi a Technical Itchovi. V Čechách si zahrál například po boku Concord Dawn. O tom, že hrál snad se všemi známými českými djs se snad ani nemusíme zmiňovat.

Marihai
Poměrně nové jméno na scéně. Do podvědomí se dostal především jako producent díky vinylu vydanému na vlastní náklad a tracky na kompilacích Playback a Back In My Mind. V poslední době se prosazuje i jako dj a hrál na mnoha klubovkách i freeparties ať už v Čechách nebo na Moravě. Ve svých setech se snaží obsáhnout všechny elementy, které drumandbass nabízí, ale přeci jen má blíž k temné straně síly.

MC Noučrs
Majitel hlubokého a burácivého hlasu, který pravidelně doprovází djs Drumandbass.cz. Svým vystupováním spíše doplňuje hudbu a hecuje, než aby na sebe příliš strhával pozornost a i proto je oblíbencem mnoha, i těch, kteří mcs spíše nemusí.

Shrnutí
Datum: 19.11.2005
Místo: klub Crash, Zdiměřická 17, Praha – Jižní  Město
Djs: Suki, Raveboy, Rido, Beast 67, Marihai, Hellium, Mc Noučrs
Spojení: busem 213 ze zastávky metra Háje nebo Opatov na zastávku ke Katerinkám. Klub leží mezi těmito dvěmi zastávkami metra, dá se jít i pešky cca 5-10minut chůze.
Odkaz na mapku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016