PARTYINFO

 

BUBLIFU*K

Datum konání:
18.11.2005 - pátek
Místo konání:
Boskovice - Disco Paradise
DJs:
Hydrophonic, Joshek, Greenshaw, Oci, Hontza, Upeer, Flower, Nelo, Merlin, T-Raidr a Voodoo Piet
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Party Bublifu*k v pátek v Boskovicích
Houseovo - progressivní klubovka Bublifu*k se po roce vrací.
 

Je to už rok, co se odehrál první díl této bezesporu ojedinělé party. Bublifu*k byl charakterizován tím, že je to nová pravidelná klubovka na vlnách house a progressive. Především onu pravidelnost jsme díky neshodám a všestraným intrikám lidí spojených s objektem Velenu nebyli schopni dodržet. Právě pro jedinečnost a "ryzí křehkost" této akce jsme se rozhodli v mejdáncích Bublifu*k pokračovat.

A v čem to bude "new"? Předevší kromě house a progressive přibude i elektro, které svým zvukem a veselostí party jen prospěje. Budeme ještě více sexy! Party bude na dvou stageích a představí se zde djs, kteří v Boskovicích ještě nikdy na klubovce nehráli. Hlavním hostem večera bude brněnská vycházející hvězda - HYDROPHONIC, který je pravidelným hostem parties Citadela, Imperium a Hradhouse. V jeho podání se můžete těšit na smyslnou progressive/elektro jízdu, při které se zaručeně nebudete nudit.

Pozvání přijal také Futuristic system Svitavy, pod kterým hrají djové JOSHEK, GRENSHAW, OCI a HONTZA. Kluci se představí v tom nejlepším světle. Jako zkušení pořadatelé letního open airu SUNCASTLE (Svojanov) toho mají za sebou již hodně. Například Joshek má za sebou vystoupení na Elektriku (s SCAN X/Fr.), hraní na SoL a podobně.
Line-up doplní poličský happy house mág UPEER (upeer.com) a Freefall Djs v tomto složení - Flower, Nelo, Merlin, T-Raidr a Voodoo Piet.

Bližší informace zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016