PARTYINFO

 

SHOCK IN DA BEAT

Datum konání:
25.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Wega & Kim Pixa (bukanyr.cz), Tektoys.org djs
Info:
http://www.tektoys.org
info@tektoys.org
Line-up:
21:00-23:00 Tektoys.org DJs (Greg, Halama)
23:00-01:00 electric twins - Wega & Kim Pixa
01:00-04:00 Tektoys.org (Halama, Zwooky)
 
 
Shock in da Beat: večírek od Tektoys.org
Jistě si někteří z Vás vzpomenou na téměř soukromý mejdánek, který se konal zhruba před půl rokem v Beatu pod názvem Beat is back a odehrál se kompletně v režii Tektoys.org.
 

Reakce byli velice příjemné a zaplnil se téměř celý klub. Chvilku to možná trvalo, ale nakonec tu máme pokračování pod názvem "Shock in da Beat", které se uskuteční 25.11 v bývalém CZ Beatu. Příjemný hudební zážitek Vám zajistí pánové z Tektoys.org, kteří se mohou chlubit jednak spousty úspěšnými party‘s a DJskými soutěžemi, ale i slušnou dávkou vlastních tracků, které můžete stáhnout na jejich stránkách. Jejich zvuk si prostě vydobyl už své místo na drsné pražské a potažmo i české taneční scéně. Třešničkou na hudebním dortu bude vystoupení dvojice Wega & Kim Pixa. Pánové, kteří hájí barvy houseboatu bukanyr.cz své umění předvádějí skutečně ve špičkové kvalitě a jsou schopni do kdykoliv dokázat. Vypovídá o tom i Wegova téměř stálá účast v klubu Roxy na nocích Visage Michala Buriana.

Zárukou dobré zábavy není jen kvalitní hudba, ale i příjemné prostředí. Klub CZ Beat je už sám o sobě velice útulný a aby jsme Vám ho ještě trochu vylepšili, připravili jsme zajímavé dekorace, občerstvení čerstvým ovocem a potěšit by Vás měli i pohledné GOGO dancers ;) Aby Vám nevyschlo v krku budou pro Vás připraveny drinky s BIG ENERGI SHOCKEM za akční ceny. A jelikož věříme, že zábava může být i za lidovou cenu tak taková taky je! No a to ještě prvních 50 platících lidí získá příjemný dáreček !!! :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016