PARTYINFO

 

ARMADA XMAS NIGHT

Datum konání:
17.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Stonx
DJs:
Harry Lemon (NL), Remy (NL), San (krafty.cz, NL), Glenn Frantz (MLT)
Info:
http://www.unitedmusic.cz
Popis:
vstup 290/350 czk
předprodej Ticketpro a Ticketstream
předvánoční trancová klubovka s DJi z bookingu Armina van Buurena
Line-up:
22:00 – 00:00 Glenn Frantz
00:00 – 02:00 Harry Lemon
02:00 – 04:00 Remy
04:00 – 06:00 San
 
 
 
Armada Xmas Night: poslední informace Představení Armada Xmas Night DJs
Armada Xmas Night v pražském Stonxu
United Music Events připravují ve spolupráci s holandskou agenturou Armada českou premiéru klubovky Armada Night. Party proběhne v sobotu 17. prosince v klubu Stonx na Václavském náměstí a za DJským pultem se vystřídají Holanďani Harry Lemon a Remy, dále DJ San z bookingu Krafty a Malťan Glenn Frantz.
 

Ve spolupráci s holandskou agenturou Armada, která zastupuje velké hvězdy trance a progressive scény, jsme připravili domácí premiéru slavné party, a to rovnou ve vánočním duchu – Armada Xmas Night.

V sobotu, 17. prosince, proběhne historicky první Armada Night v České Republice, a to v novém pražském klubu Stonx.

Hlavními hosty budou holandští dj´s a producenti z bookingu Armada, Harry Lemon (aka Lemonade) a Remy, dále dj San z bookingu Krafty a dj a producent Glenn Frantz z Malty.

Pražské vydání Armada Xmas Night bude malou předpremiérou holandského vydání této party, kde vystoupí spoluzakladatel Armady, Armin Van Buuren, který současně oslaví své narozeniny. 

Klub Stonx najdete na Václavském náměstí 36. Mezi hlavní přednosti klubu Stonx  patří jedno z nejmodernějších audiovizuálních vybavení v Praze, největší taneční parket, snadná dostupnost, plně klimatizované prostory, originální design interiéru, a super obsluha na mnoha barech.

Vstupenky na Armada Xmas Night seženete v síti Ticketpro a Ticketstream za 290 Kč včetně poplatku. Na místě bude vstupné 350 Kč.

Veškeré informace na www.unitedmusic.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016