PARTYINFO

 

FUNKY MONKEY

Datum konání:
09.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Chris Sadler, Raju, Riccie (Triplex, SK)
Popis:
start 22:00, vstup do 24:00 100 czk, poté 150 czk, obojí vč. afterparty
fruit bar
 
 
Funky Monkey: DJ Riccie - bio
Netrvalo to ani tak dlouho a po dvou měsících je zde další pokračování rezidentní noci Chrise Sadlera a Rajua v klubu Studio 54.
 

Klubovka s názvem Funky Monkey opět dostojí svému názvu a k dispozici bude fresh fruit bar, který budou obsluhovat barmanky ve speciálních funky monkey kostýmech.  Těšit se také může prvních 50 návštěvníků na mixované funky monkey  CD ;). Pozor omezená kapacita 200 osob.

Pozvání na tento díl pravidelné noci Funky Monkey přijal jeden z předních představitelů slovenské houseové scény DJ Riccie z dalekých Košic, což s kombinací energických setů Chrise a Rajua zaručuje pořádně rozjetý mejdan po celou noc! ;)


DJ Riccie - bio

DJ Riccie vlastním jménem Richard Schubert, se za gramofony procesuálně postavil v roce 1999. Zásluhu na tomto má DJ Dandy alias Trix, který ho prosadil tam, kde se právě nachází. Tato košická dvojka djs patří v Košicích mezi strop klubové scény a to nejen na východě republiky. Jsou pořadateli velmi úspěšného letního free festivalu Free Summer, který má již za sebou tři velmi úspěšné ročníky.

Tohoto Dje jste mohli vidět  a hlavně slyšet na různých parties tohoto druhu nejen v Košicích, ale také mimo v rámci Slovenského clubbingu. Jeho sety dokáží rozveselit davy houseových nadšenců, ale také dokáže zahrát kvalitní progressive a techhouse.

Zde je výčet zásadních klubů kde DJ Riccie vystupoval a pravidelně se dále objevuje: DUPLEX (praha Cz), Legenda snv, Tresor Club pd, Supalova ke, Vyagra ke, Tune I po, Maxiss ke, Cube Club ke, Club 54 snv, Radical ke, Royal Club, Twister mnb, Arzenal ke, Telila Club Sofia Bulharsko.

Vstup: do 24h  100,- Kč po 24h 150,- Kč.  Obojí včetně následné afterparty.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016