PARTYINFO

 

ECONÁV YBURAN, AFTER

Datum konání:
24.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Santa P@co, Raju, Pete Walk, MarcoS, Bon Finix, Čenda
Popis:
start 23:59, vstup 100 czk
 
 
Econáv Yburan: DJ Paco - rozhovor
Jedním z údělů novináře je neustálé odolávání tlaku různých DJs a promotérů, aby se v rámci jejich aktivit tu a tam v médiích objevil článek, který na ně upozorní. Když mě ale ukecal DJ Paco a pěkně u kávičky mi vysvětlil o co vlastně kráčí v jeho případě, odolat se prostě nedalo. Tahle věc totiž opravdu pomáhá a proto Rosťovi vzdávám velký respekt a zvu Vás na jeho Štědrovečerní mejdánek do Studia54. Doporučuji!
 

DJ Paco - rozhovor


Blíží se pomalu Štědrý večer během něhož asi většina našich čtenářů bude doma se svými rodinami. Určitě se, ale najde velké procento těch, kteří by raději vyrazili někam za zábavou. Ty jsi jako jeden z mála připravil velice zajímavý večírek, dokonce spojený s charitativní akcí. O co tedy jde?

Jde o velice originální pojetí "Půlnoční". ECONÁV YBURAN je vánoční mejdan - mše, jenž přinese rozhřešení, pobavení a překvapení. Všichni ti, kteří budou 24.12. od půlnoci v Praze a blízkém okolí mají v podstatě jedinou možnost shlédnout vánoční projekt DJ P@co Band, aktivně se účastnit se svým salátem prestižní soutěže Salat Open Cup 2005, nechat se obdarovat, nebo naopak obdarovat a tím se očistit od hříchů spáchaných v uplynuvším roce.

Slyšel jsem, že ses kvůli tomu dokonce naučil hrát na kytaru…

Především bych předeslal, že nepůjde o nějaké drnkání koled na španělu, ale o velice volné pojetí (pořádnej nářez) taneční hudby. Za těmito účely jsem zakoupil el. kytaru, na kterou pilně trénuji a děsně mě to ba :). Sousedy teda zas až tak ne. Každopádně nepůjde pouze o el. kytaru, ale také jsem přizval basáka Adama, duo percusionistů, MCho Velkovezíra Bohatýra a zvaný je také v podstatě každý, kdo bude mít chuť na něco zahrát.

Není salát jako salát a ten největší si odnese cenu Saláta 2005. Tobě už úplně přeskočilo viď?

Nejlepší salát! Největší to ne, to je na jinou akci :)).
Přeskočilo mi už dávno, ale o tom si budeme povídat jindy.
Zkrátka jsem tak listoval kuchařkou a zjistil jsem, že taková samozřejmost, jako je bramborový salát má strašně moc receptů. Každý ho prostě dělá jinak. No a právě v tu chvíli jsem si řekl, že by každý kdo bude chtít, mohl vzít vzorek svého saláta na tuto akci a toho nejlepšího prostě oceníme. Od myšlenky nebylo daleko k realizaci a já tedy slavnostně pořádám první kolo prestižní soutěže o nejlepší bramborový salát - SALAT OPEN CUP 2005.

Z dostupných informací k akci jsem se dozvěděl, že v rámci této akce děláš také charitativní sbírku. Myslíš, že podobné charitativní akce mají smysl?

Já sice slovo charita moc rád nemám, ale tyto akce určitě smysl mají. Je dobré pomáhat někomu, kdo to potřebuje. Neznám lepší pocit. Každopádně obzvláště kolem vánoc je různých sbírek mraky. Rozhodně chci předeslat, že nestavím svou akci na charitě, to by byl hyenismus. Osobně jsem sehnal nemalé množství super hraček, které prostě věnuji děckám do Jedličkova ústavu, když se někdo přidá ať se přidá, ale po nikom to nevyžaduji. Děcka dostanou dárky tak, či tak.

Co vlastně dětem v Jedličkově ústavu přineseš?

Bude to halda těch nejnovějších hraček, které mohou vidět v TV reklamách, tak snad budou šťastné. Právě řešíme termín předání. Osobně bych chtěl přijít hned 25. v kostýmu Santy, tak doufám, že to klapne.

Jak se můžou návštěvníci k tvé akci připojit?

Každý, kdo se bude chtít zapojit může přinést svůj dárek 24.12. od 23:59 na adresu Hybernská 38, Praha 1, kde se do 5:00 budou dárky shromažďovat.
Chtěl bych tímto apelovat na všechny potencionální dárce. Pokud se opravdu rozhodnete, přineste pouze nové a neškodné hračky.

Jak vlastně obvykle trávíš Vánoce ty? Vzpomeneš si na nějaké hezké zážitky z dětství? Do kdy jsi věřil na Ježíška?

Tak moje Vánoce jsou obvykle pracovní, jelikož je moc nemusím. Zážitky z dětství jsou v podstatě negativní a do kdy jsem věřil? Sám si ani nevzpomenu, takže asi moc dlouho ne, ale to je pochopitelné. Pokud máš dva starší sourozence, tak ti brzy a rádi objasní, jak to s Ježurou je. Pamatuji si, že jsem už ve čtyřech šmejdil po skříních, abych zjistil co dostanu.

Máš nějaký vzkaz nebo předsevzetí do Nového roku?

Předsevzetí si nedávám, pokud něco chci udělat, tak to udělám a nepotřebuji k tomu čekat na Silvestra.
Všem bych chtěl popřát klidné svátky a do budoucna jenom to nej. Hlavně pohodičku, zdravíčko a to ostatní nějak dopadne :)

 
Econáv Yburan: informace + soutež

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016