PARTYINFO

 

ECONÁV YBURAN, AFTER

Datum konání:
24.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Santa P@co, Raju, Pete Walk, MarcoS, Bon Finix, Čenda
Popis:
start 23:59, vstup 100 czk
 
 
Econáv Yburan: DJ Paco - rozhovor
Econáv Yburan: informace + soutež
Už podle názvu je jasné, že se nebude jednat o večírek v tradičním stylu a tudíž, pokud nejste schopni tento název přeložit, rozhodně na tuto akci nechoďte.
 

O co  tedy jde?

Půlnoční mše, na jaké jste ještě nebyli. Odpuštění vašich hříchů a společná dobrá věc.

Kazatel, DJ a Santa P@co ve svém unikátním večeru stihne odlehčit vašim duším, zavařit nejen mixák a gramce, ale také svou elektrickou kytaru, na které předvede exkluzivní show jenom pro tuto vyjímečnou noc.

Všechny hříchy napáchané v uplynulém roce budete moci odčinit nejenom svojí účastí, ale také věnováním dárečků, které poputují dětem do Jedličkova ústavu. Tak nenoste žádné hovadiny - vy víte o čem je řeč. Nikdo vás do toho nenutí, ale dobročinnosti se meze nekladou.

Když budete pořádně pařit, odnesete si nějaký  dárek taky.
No budou to zkrátka vánoce, jak nemají být, prostě mejdlo.
Speciální host, který se rozhodně ve Studiu 54 ještě neobjevil a v budoucnu ani neobjeví, je DJ a producent Sally J, který přijal pozvání P@ca.

Vzhledem k nabitému programu bude mít Santa P@co po celý štědrý večer plné ruce práce a proto mu bude supportovat a koledy zpívat DJ Raju.

Pro větší pohodlí jsme limitovali počet hostí na 199, proto na nic nečekejte a rezervujte si vstupenky na emailu info@studio54.cz.

Sledujte weby www.studio54.cz a www.djpaco.cz, kde se dozvíte NEJVÍC!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016