PARTYINFO

 

OXYGENE 5

Datum konání:
26.11.2005 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Labem - Saturnin
DJs:
Tomáš Haverlík (Sk), Narvando, Ludweek, Gasp
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tomáš Haverlík na Oxygene 5
Na ústecké party Oxygene, s pořadovým číslem 5, se tentokrát představí slovenský DJ a producent Tomáš Haverlík
 

Jako každý Oxygen, bude i tento něčím vyjímečný, a to ne ledasčím. Bude to nejen oslava narozenin Marvanda který celou akci odstartuje ve 22:00 ale i skvělý taneční mejdan který si získal v Ústí velkou oblibu a nemá konkurenci. Jak již bylo řečeno, žezla se jako první ujme ústecký Marvando (seznamzabavy.cz) kterého jste mohli například slyšet na minulé párty Oxygen s DJkou E-lite nebo na Teplické Euphorii kde vystoupil po boku Laydee Jane. Jak jsme již zvyklí, můžeme od něj čekat moficikaci  trancu, house, electra, progressivu ale i techna. Desky které vybírá v sobě musí ukrývat sílný příběh, aby vás nadchl, proto ve se svých setech vůbec nevyhýbá breakbeatovým a vokálovým deskám. Z počátku si můžete myslet, že jsou skladby zvláštní, ale v okamžiku zjistíte, že všechny tóny které slyšíte jsou perfektně promyšlené, jeho set Progressive selections je možný ke stažení zde.

Hned po něm se za mixážnám pultem objeví hlavní hvězda večera a takříkajíc "dárek" pro tento večer Tomáš Haverlík ze stáje Baroque records. Tuto hvězdu není ani třeba nijak extra představovat, je sám o sobě zárukou kvality, a všichni ho dobře znáte.

Zhruba po druhé hodině ranní ho s velkou ctí za pultem vystřídá ústecký Ludweek (senzaparty.net). Jeho euforické podání trancu se bude tento večer ubírat spíše progressivněji, ale i tak se můžete těšit na pár "klasik" které ho poslední dobou berou nejvíce. Jako inspiraci nabízíme jeho druhou půlku live-setu z 21.10. link.

V půl čtvrté ráno převezme žezlo jako poslední hrající, mladý a talentovaný Gasp (selfbooking). Pokud by Vám tento večer někdo připadal nudný tak věřte, že tento pán to nebude. Rozproudí Vám krev v žilách a vymáčkne z Vás poslední dávku energie kterou máte. Směsicí funky techna, UK techna Vás určitě dostane.

Aby to nebylo všechno, již od 20:00 se můžete těšit na speciálního guesta, kterého nebudeme zatím představovat, přeci jenom, jde o narozeninovou párty a tak necháme překvapení překvapením :o)

Celá akce bude posílena zvukovým aparátem adekvátním do prostor Saturninu, který jak je známo, je menších rozměrů takže bych s návštěvou neotálel do posledních nočních hodin, protože je rozhodně o co stát. Nebudou chybět speciální dekorace na které jsme již v Saturninu zvyklí, výkonná mlha a v neposlední řadě i drink večera kterým bude vodka + cola za 35,- a stejnou sumu zaplatíte i za Gin + tonic.

Celý prostor je klimatizován. Vlakový spoj je od Saturninu 100m. Nezbývá než Vás všechny srdečně pozvat, doufáme že si na naši akci najdete ve svém harmonogramu čas, protože vstup na tuto akci je kompletně FREE!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016