PARTYINFO

 

SOLUTION

Datum konání:
02.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Lighthouse cafe
DJs:
Doppelkorn II (Schallrausch, D), Efka (Schallrausch, D), Negga (Promix), Lucky (Promix)
Info:
http://www.promixagency.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk
sexy modelky, mikulášská nadílka
 
 
Solution v pátek v Lighthouse Café + soutěž
V pražských Holešovicích byl nedávno otevřen nový klub Lighthouse Café, který v pátek přivítá dva německé DJe Doppelkorn II & Efka. Sekundovat jim budou domácí Negga a Lucky z bookingu pořádající agentury Promix. Akce dostala jméno Solution a my vám právě nabízíme soutěž o volné vstupenky.
 

Mladičká agentura Promix má pro všechny příznivce kvalitní taneční klubové hudby a zábavy řešení páteční noci 2. 12. 2005.

Promix se zabývá lehce netradičním pojmutím parties, kde cílem je, abyste se opravdu pobavili a odnesli si z uplynulé noci spoustu příjemných zážitků.

Na party Solution vystoupí přední DJs ze sousedního Německa  Doppelkorn II, Efka (Schallrausch, Esoulate) a samozřejmě DJs z Promix booking Negga a Lucky - tahle čtyřka DJs Vám zahraje to nejlepší, co v Praze můžete slyšet!

Mimo jiné na Vás čekají i krásné holky z Promixu, něco na chuť a pokud jste byli celý rok hodní, tak Vás čeká i Mikulášská nadílka.

Toto všechno se uskuteční v místě, kde jste ještě  nebyli - styl a nedbalá elegance přesně vystihují atmosféru Lighthouse Café (Jankovcova 1566/2b, P-7). Tento nový trendy klub nabízí celou škálu koktejlů a long drinků za výborné ceny. Věnovat se Vám bude mladý personál, který splní každé Vaše přání.

Přijďte to tedy s námi roztočit!

www.promixagency.cz
www.molorestaurant.cz

 
Solution party v Lighthouse cafe

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016