PARTYINFO

 

NIGHT IS SO GLAM

Datum konání:
16.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - MMC Universe
DJs:
Milk & Sugar, Lafayette
Popis:
vstup 200 czk
 
 
Milk&Sugar vystoupí dnes v MMC Universe
Milk&Sugar v MMC Universe zahájí residentní párty DJe Lafayetta "Night is so glam" a to tento pátek 16.12.2005.
 

Přední house Djs, dobyvatelé tanečních evropských hitparád, remixéři, majitelé prestižního labelu Milk&Sugar, autoři hitovek Love Is In The Air, Let The Sun Shine, Higher&Higher předvedou našlapaný set plný housových pecek v nového klubíku MMC Universe, kde také představí svůj nový singl Jezabel.

Každý návštěvník "Night is so glam" dostane CD dárek. Přijďte si s námi škubnout kyčlí na Milk & Sugar do MMC Universe.

Milk&Sugar - profil

Mike "Milk" Kronenberger a Steve "Sugar" Harding ještě před mezinárodním úspěchem hitu “Let The Sun Shine”, se staly proslulými německými leadery House music. Jejich label “Milk & Sugar Recordings“, který založili v roce 1997 v Mnichově, má za sebou více než 70 releasů! Od doby, kdy vyhrály German Dance Award (GDA) v roce 2000, získali respekt i jako remixéři pro taková zvučná jména jako je Jamiroquaj, Janet Jackson, Mya, Despina Vandi a také za hitovou verzi pro Robbieho Riverase year-2000-smasher (třesk roku 2000) "Bang"!

Milk & Sugar nejsou jen producenti a remixéři, ale i respektovaní DJs, kteří pravidelně hrají v těch nejznámějších klubech po celé Evropě a na nejžhavějších místech na pobřeží Středomoří Ibize a Mallorce. Každý rok před vánoci vyrážejí na velké tour po prestižních evropských klubech v rámci kterého se zastaví i v Praze.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016