PARTYINFO

 

PERFECT BALANCE

Datum konání:
10.12.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Michael C (djmichaelc.com), Marcus Cooper (marcuscooper.com), B-Faced (Lqd), Dr. Yver (@)
Popis:
vstup 70 czk
 
 
Perfect Balance: nová noc v Liquidu
Klub Liquid si dovoluje uvést novou noc Perfect Balance Speed8 Edit kde jejím residentem bude DJ Marcus Cooper, jež si získává stále širší publikum a respekt.
 

Po změnách v interiéru dochází také ke změnách ve skladbách programu a tou je také již zmíněná nová noc. Konečné rozhodnutí důvěry od majitele klubu Jirky Vlasáka padlo po letošním festivalu Mácháč,kde Marcus Cooper předvedl skvělý výkon a fantastickým výběrem desek si udržel ve svém setu 3 hodiny pekelnou atmosféru na zcela zaplněné Duplex stagei a to i v čase kdy právě vystupovala hvězda Paul Van Dyk!
Duch noci (jak napovídá podtext Speed8 Edit) se ponese ve svižnějším tempu,které s jistotou nenechá nikoho v klidu! Budou se zde představovat zaběhnutí dj borci naší taneční scény,ale také zde bude nemalý prostor pro nové dj-ské naděje!

Marcus Cooper vás na prvním díle rozhýbe mixem aktuálního progresivního zvuku s našlápnutým electrem a neméně svým kontaktním projevem!

Jako hlavního hosta pro rozjetou atmosféru si pozval specialistu na probarvené sety ve stylu rázného trancu DJ Michaela C, kterého jste měli možnost vidět jako jediného Čecha vystupovat po boku DJe Tiesta v T-Mobile aréně v Praze na Tiestově CEE Tour 2005. Michael C je residentem 3 pravidelných nocí (Duplex, 7 nebe, OK Centrum) a je tvůrcem první rádiové show Sunshine v České republice primárně zaměřené na styly trance/progressive.

Jako specialita bude připraveno,tradičně jako na nocích Perfect Balance, skvělá cena simulantu Speed8 a nápojové vzpruhy Kamikaze včetně dárečků!
S jistotou lze říci tedy dvě věci, a to, že o podporu fyzické výdrže bude postaráno a stejně tak o bezvadnou hudební atmosféru!

Nevynechejte tento bezpochyby rozhýbavací mejdan v novém prostředí klubu Liquid!

Každý měsíc můžete Marcuse Coopera také slyšet pravidelně na jeho residentní noci ve Studiu 54 Praha, dále také každý měsíc Duplex Praha, Perpetuum Brno a další akce…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016