PARTYINFO

 

NEW YEAR´S FX BOUNCE!

Datum konání:
29.12.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Kwé, Bart, D-Tonate
Popis:
start 22:00, holky vstup zdarma, kluci 100 czk
breakdance exhibition by New Generation Stars
 
 
Poslední letošní FX Bounce ve čtvrtek v Radosti
Již tento čtvrtek (29. 12. 2005) na vás čeká v pražském klubu Radost FX poslední letošní čtvrteční hip hop & rnb noc FX Bounce!.
 

Ta odstartovala svou existenci v tomto pražském vyhlášeném klubu v září 2005 a za těch pár měsíců si získala celkem slušné renomé (viz. kladné ohlasy v médiích a u samotných návštěvníků noci). Došlo též k chabým pokusům o zkopírování této noci ze strany jiných pražských podniků, nicméně FX Bounce! čtvrtkům v Radosti FX se narozdíl od ostatních hip hop & rnb večerů v týdnu bezkonkurenčně daří. Pro tento týden jsme si pro vás připravili menší zahřívací kolo na silvestrovské oslavy v podobě NEW YEAR´S FX BOUNCE! na které se představí trio party deejay´s: Kwé, Bart a speciální host D-Tonate.

Aby toho nebylo málo, tak se můžete těšit na speciální breakdance show od momentálně nejlepší české bboyské skupiny NGS, která za poslední rok vyhrála snad všechny důležité soutěže vč. Battle Of The Year Czech Republic 2005 a Battle Challenge 2005. K tomu všemu budou samozřejmě ready všechny plazma projekce v klubu, kde kromě erotických XXXbounce prasáren a basketball videa poběží i break a nově navíc lowriders shows!

Start akce je klasicky po 22:00 a jede se až do ranních hodin. Vstup do klubu je od 18ti let a připomínáme, že dívky mají vstup po celou noc ZDARMA. Kluci klasicky za kilo.

Vše podstatné bylo řečeno, takže tento čtvrtek na FX BOUNCE! večer naviděnou!

Ideální možnost, jak se nastartovat na oslavy příchodu nového roku!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016