PARTYINFO

 

TECHNO FORTRESS

Datum konání:
17.12.2005 - sobota
Místo konání:
Jaroměř - Bastion XXXV
DJs:
Sven Hanke (D), Nakedman, Hugo Strike, Ala, oSo
Popis:
start 21:00, vstup 60/80 czk
 
 
Techno Fortress: Sven Hanke - profil
Sven Hanke přijede na prosincovou akci Techno Fortress do klubu Bastion v Jaroměři, jak vidí sám sebe se dočtete v následujícím článku.
 

Sven Hanke - Techno jako způsob života.

Mé jméno je Sven Hanke, a je to zároveň i mé dýdžejské jméno (... a může to být tak snadné :-).  Narodil jsem se v roce 1977 a mým rodným městem je Strehla na řece Labi. Je to menší město, které leží mezi 3 velkými - 
Drážďanami, Lipskem a Chemnitzem.

Na začátku 90. let jsem se stal otrokem strojového zvuku, možná i proto,  že jsem studoval mechanické inženýrství, které jsem taky vystudoval.  Poslouchal jsem tuto hudbu pravidelně a rád a bylo to na počátku 90. let,  takže jsem se dostal do přímého kontaktu s “rave“ kulturou, která tehdy  byla velmi populární. Nový sound k nám tehdy přicházel od takových veličin  jako KLF, Shamen a od mnoha jiných producentů. Velký vliv na mě měla také  týdenní show MTV Partyzone se Simonem Angelem. Nejprve jsem byl jen pasivní posluchač CD a pásků s elektronickou hudbou.

Pak jsem si  ale koupil první gramce a mix. Bylo to v roce 1995 a “dvanáctsetdesítkou”  jsem okouzlen dodnes. První desky, které jsem koupil v recordstoru Hardwax  v Drážďanech jsem se učil mixovat doma den co den.
Partypeople, kteří mě poznají a uslyší poprvé v klubu si určitě nemůžou  představit jakou jak široký je záběr, jakou hudbu poslouchám. Na deskách, které uslyšíte v mých setech v klubu zní nejčastěji techno ve všech jeho podobách, ale doma si velmi rád také pustím třeba ambient.
Ve volném čase jezdím rád na kole nebo si uvařím dobré jídlo.

3 důležitá sdělení pro dýdžeje:
Zastavte rozmělňování scény, protože spolu jsme silnější!
Párty pořádejte raději dohromady, než každý zvlášť!
Nezapomínejte na party-people, protože bez nich je DJ ničím!

Sven Hanke

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016