PARTYINFO

 

GOLDEN STARS

Datum konání:
22.12.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Kojetín - Na Hrázi
DJs:
Goldstar, Luxus vs. Mag, Dave Martin, Cosmicc, Gerendash
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 - 22:30 Cosmicc
22:30 - 00:30 Goldstar
00:30 - 02:30 Luxus vs. Mag
02:30 - 04:00 Dave Martin
04:00 - 06:00 Gerendash
 
 
Golden Stars: DJ Goldstar - rozhovor
Golden Stars v Kojetíně
První den vánočních prázdnin Vám přinášíme zbrusu novou klubovku Golden Stars (dále jen GS) v Kojetínské Hrázi.
 

Měsíc co měsíc Vám budeme představovat různé djs a liveacty ze všech koutů a ČR a SR, které jste zatím neměli možnost slyšet nebo je poznat. Tímto chceme dát šanci také všem co by si rádi zahráli a  předvedli co se v nich skrývá. Víme že talentů máme okolo sebe spoustu, tak rozhodně neváhejte a dejte o sobě vědět!

Headliner GS 1 bude pražský dj a promotér Goldstar (Eta experience), resident žižkovského  music clubu Guru. Je znám svým širokým hudebním rozsahem a všestranností. Disponuje obrovským množstvím hudebního materiálu různých žánrů. Vystupuje převážně v Praze, občas zavítá do Liberce do klubu Liquid. Na Moravě to pro něj nyní bude premiéra. Máme se na co těšit, od tohoto dje můžeme očekávat, že jeho set začne downtempovými beaty a postupně přes house a  breakbeat se dostaneme až k technu, elektru nebo dokonce k d’n‘b . Necháme se překvapit jaký hudební dáreček nám Goldstar nadělí!-).

Další vystupující již všichni velmi dobře znáte. Za nezávislé hudebně kulturní sdružení Sintetik se představí versus kombo na tři gramofony Luxus a Mag, český Carl Cox dj Cosmicc :-), za něžné řezníky Hory_Doly čím dále zajímavější groovy masér Dave Martin a o uzavření vánoční GS se postará všeuměl, kroměřížský talent Gerendash.

Info: www.mujweb.cz/www/djmag - hlasujte a sami si vyberte djs pro další Golden Stars

www.kamikazedrink.cz       

www.guruclub.cz    
31. 12. 2005 – Silvestrovské techno: Elektrabel /live/ (Axisrecords), Goldstar (Eta)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016