PARTYINFO

 

FRISKY

Datum konání:
03.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Mattias (UK), Texx
Info:
http://www.lookbetternaked.cz
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
 
 
Frisky: DJ Mattias poprvé v Čechách
Pražská klubovka Frisky byla nucena změnit hlavního hosta sobotní noci, jelikož původní headliner David Bern se omluvil kvůli nepříjemné události v rodině. Proto si budete mít možnost v holešovickém klubu poprvé poslechnout britského DJ Mattiase. Kromě něj se připravte na posílený zvuk, speciální dekorace a performance a kromě toho ještě několik thaiských masérek ze salonu Sabai, jejichž služeb můžete během noci využít.
 

Po Miss Behavin’, které se podařilo před měsícem doslova rozeskákat plnou Meccu bude dalším hostem Frisky londýnský DJ Mattias, který patří podle mnoha anket i dle zájmu promotérů a novinářů mezi největší naděje současného houseu.

Mattias, který je rezidentem ve špičkových londýnských klubech jako Heaven či Café de Paris, přijede do ČR naprosto nečekaně. Nahradí totiž legendárního baviče z Ibizy - Davida Bernu. Tomu se stala v rodině tragická událost a tak jsme Mattiasovi velice vděční, že nám vyšel maximálně vstříc a návštěvníky Frisky tak čeká více než odpovídající náhrada.

Kromě posíleného zvuku, speciálních dekorací a hodně sexy performance se tentokrát můžete na Frisky těšit opět na něco speciálního, a to pravé thaiské masérky z nejprestižnějšího pražského salonu Sabai. Ty již teď připravují speciální masáže na uvolnění tancem zmoženého těla...

Ti, kteří neradi dlouhou frontu před Meccou, jistě ocení jistotu pohodlného vstupu do klubu při rezervaci vstupenek na mailu stepan@lookbetternaked.cz či telefonu 736/684490. Tuto noc neplatí guestlist!

More Info:

Chill Out DJs: Rob Smile & Tchunash

Oficiální Warm up 19.00 – 23.00 @ Emporio Café, Jindřišská, Praha 1
Oficiální After party @ Le Clan

burning windows and decorations, hollywood performances and projections, top photo hunters!

Pozor limitovaná kapacita klubu!
No guestlist tonite!

more info: www.lookbetternaked.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016