PARTYINFO

 

OLYMPIA FASHION NIGHT

Datum konání:
02.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brian feat. Louis de Liberte, Adnene (Tunis), Lafayette
Info:
http://www.djbrian.cz
Popis:
start 19:00, vstup 250 czk
vlasová show Petry Měchurové
 
 
Olympia Style už dnes v Mecce
Na dnešní večer se v Mecce chystá další pokračování úspěšné klubovky Olympia. Její pořadatelé do programu akce přidali vlasovou show Petry Měchurové a celé události dali podtitul Fashion Night. Čeká vás navíc chill out zóna, speciální videoprojekce a v neposlední řadě spousta kvalitního houseu, který pro vás budou vybírat DJové Brian, Lafayette a tuniský Adnene.
 

U příležitosti 4. narozenin salónu Petra Měchurová jsme pro Vás připravili velmi exkluzivní událost Olympia Fashion Night. Velkolepá oslava vzniká spojením ojedinělé vlasové show od Petry Měchurové a nejpopulárnější pražské párty Olympia.

Umělecký tým salonu, pod vedením ambasadora L´oréal Professionnel a majitelky salonu Petry Měchurové předvedou velmi profesonální vlasovou show na světové úrovni, která je inspirována novou kolekcí 2005/2006 nazvanou "sophisticated collection".  Na pařížském festivalu Mondial Coiffure Beauté dostala tato kolekce mezinárodní ocenění Best Photo Collection Aipp Trophy 2005.

Celou show budou doprovázet speciální zvukové a světelné efekty od Dream Factory a videoprojekce vytvořená exkluzivně pro tuto příležitost.

O zábavu na Olympia Fashion Night se dále postarají residenti DJ Brian s basákem Louis de Liberte a dva speciální hosté DJ Adnene z Tunisu a DJ Lafayette (resident klubu Mecca).

Je připravena chill out a relax zona a pro zvané i speciální VIP salonek.

Brány holešovického klubu Mecca se otevírají krátce po setmění, tedy v 19:00 a vlasová show Petry Měchurové začíná ve 21 hodin. Vstupné je 250,- a pro prvních 200 návštěvníků máme Bohemia sekt welcome drink.

Více informací včetně fotografii, video ukázek a dalších zajímavých odkazů najdete na www.djbrian.cz a www.petra.mechurova.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016