PARTYINFO

 

LOOKBETTERNAKED SNOWBALL EDITION

Datum konání:
17.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Wayne G feat. Erire (UK), Texx, Rob Smile, live sax by Ivan M
Popis:
start 22:00, vstup 399 czk, vip 600 czk
 
 
Look Better Naked: poslední informace
V sobotu večer propukne v pražské Mecce další z vyhlášených klubovek Look Better Naked. I tentokrát se produkčnímu týmu podařilo zajistit velmi zajímavého hosta, kterým bude spolupracovník Madonny, Missy Elliot či Cher - DJ a producent Wayne G. Kromě hudby se návštěvníci můžou těšit i na vystoupení držitele ceny Tanečník Roku 2005 - Matěje Zvary, speciální dekorace, posílený soundsystem a několik dalších detailů, které pomohou vytvořit příjemnou atmosféru.
 

Program sobotní LookBetterNaked v klubu Mecca se dočkal dalšího překvapení. Kromě již avizovaného vystoupení legendárního britského DJe a producenta Wayna G, který má na svém kontě řadu spoluprací s Madonnou, Missy Elliot či Cher a neméně populární taktéž britské zpěvačky Erire se návštěvníci party mohou těšit i na zcela výjimečné vystoupení čerstvého držitele prestižního titulu Tanečník Roku 2005 – Matěje Zvary.

Matějova show se tak stane zlatým hřebem obrovské taneční show, jejíž choreografii má na starosti mistr nad mistry, absolvent několika tanečních škol v USA - Yemi AD se svou skupinou JAD.

Ani to však není vše, čím se LookBetterNaked bude lišit od běžných party v klubu Mecca. Kvůli požadavků managementu Wayna G bude v klubu nainstalován speciální 10kW sound system, další 3 kW pak mají jen monitory přímo na pódiu. Výrazného vylepšení se dočkala také světla v klubu, kapitolou samou pro sebe je pak výzdoba klubu. Tu má na starosti dvorní dekoratér LBN Productions Jan Šmíd, který opět změní klub zcela k nepoznání. Tentokrát se můžete těšit na sněhové koule všude kam se podíváte a na spousty dalších překvapení, jako občerstvení po celou noc či speciální drinky.

Ti, kteří stáli při poslední LookBetterNaked s Chrisem Coxem dlouhou frontu před Meccou, jistě ocení jistotu pohodlného vstupu do klubu při rezervovaci vstupenek na mailu stepan@lookbetternaked.cz či telefonu 736/684490. Tuto noc neplatí guestlist!

 
Soutěž s Look Better Naked Wayne G zahraje na vánočním LookBetterNaked

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016