PARTYINFO

 

LOOKBETTERNAKED SNOWBALL EDITION

Datum konání:
17.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Wayne G feat. Erire (UK), Texx, Rob Smile, live sax by Ivan M
Popis:
start 22:00, vstup 399 czk, vip 600 czk
 
 
Look Better Naked: poslední informace Soutěž s Look Better Naked
Wayne G zahraje na vánočním LookBetterNaked
Na dalším pokračování úspěšné klubovky vystoupí DJ a producent Wayne G.
 

Wayne G patří již několik let mezi nejpopulárnější houseové DJe na světě a do Prahy přiletí na přímé doporučení producenta Madonny - Chrise Coxe. Na deváté LookBetterNaked jej doprovodí legendární hvězda mnoha houseových hitů, britská zpěvačka Erire.

Přes obrovské DJské úspěchy po celém světě se Wayne G, kerý se poprvé postavil za gramofony ještě jako teenager v 70.letech, proslavil zejména jako producent. A to dokonce hned svým prvním hitem Twisted, který i díky provokativní smyčce "Excuse me do you fuck as well as you dance?" hráli snad všichni DJové na planetě, včetně těch českých a právo prvního remixu si pak doslova vyprosil Waynův dobrý kamarád Danny Tennaglia.

Následující deska "Through The K-hole" pak posbírala tolik ocenění, že se o Waynovy remixy začalala prát celá MTV. Jeho verze hitů Madonny, Cher či Whitney Houston rozbořily taneční hitparády i parkety po napříč planetou!

Dnes má Wayne G na svém účtu desítky hitů a nejméně tolik úspěšných remixů, je rezidentem Amnesie na Ibize a legendárních londýnských klubů Turnmills a Heaven. Vlastní vydavatelství Fluff Records a 17. prosince to rozbalí v Mecce na LOOKBETTERNAKED!!!

Chill out DJs:  Floyd & Daddy

Official Warm Up @ Emporio Café, Jindřišská, Praha 1 from 20.00 (with the LBN DJs!!!)

Official After Party @ Le Clan, Balbínova 23

Předprodej za speciální cenu 300,- KČ jen v Twin Café obchodní centrum Nový Smíchov a v síti Ticketstream.
Cena v klubu: 399,- KČ. Cena VIP ticket: 600,- KČ.

Special LBN Sound System, New Snowball Decoration, Hot Performances and Projections, Top Photo Hunters and... The one and only LookBetterNaked Xmas Night!!! Pozor limitovaná kapacita klubu!!/ NO guest list tonight!


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016