PARTYINFO

 

SUNBURNED

Datum konání:
23.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
E-lite, Bon Finix, Hozzy, Kristo
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, s ISIC kartou zdarma
 
 
Sunburned: E-lite a Bon Finix - mini rozhovor
Sunburned tento pátek v Mecce
Po pauze několika měsíců, se do Meccy vrací párty pro clubbery, kteří touží po nových zvucích a zážitcích. Sunburned se ve velkém odehrála naposledy v červenci, když se spojila z festivalem Hradhouse pro pražský oficiální Warm up.
 

Spolupráce Meccy s mega-akcemi očekávejte i v budoucnu, již během příštího měsíce. Ale vrátíme se k vánočnímu vydání Sunburned, které proběhne den před Štědrým dnem, tedy pátek 23.prosince.

Těšit se můžete na nejnovější house music, okořeněnou electro a progressive prvky, v podání DJů nové generace. Čecho-Kypřan resident Bon Finix, pozval sympatickou a zkušenou DJku E-lite, která umí bavit lidi na klubový párty, stejně tak dobře jak na velkých-akcích typu Timewarp. Do pozice zahřívače, zvolil nový objev DJe Hozzy. Jeho energetický house set, zvedne teplotu v Mecce na příjemné pařící stupně a počítejte s tím, že budete ve varu po celou noc. Ochladit se můžete v  chill out lounge, kde se o vás postará maestro pomalejších beatů DJ Kristo z Řecka.

Jestli patříte mezi ty, kteří vlastní studentskou kartu ISIC, máte vstup na Sunburned jako obvykle grátis. Další možnost jak se propašovat do Meccy bez zaplacení u vstupu: kup si pro kamaráda nebo rodinu dárkový kupon z obchodu Krafty Music  v hodnotě 300 Kč a dostaneš jako bonus volný vstup do Meccy (v hodnotě 190 Kč)! Za Krafty kupon v hodnotě 500 Kč, hned dva vstupy.

Vyřiďte si vstupy, začíná vánoční slavení. a šup za sluníčkem do Meccy. Nezapomeňte sebou vzít opalovací krém!


Soutěžní otázka:

S jakým festivalem se spojila akce Sunburned v průběhu léta?

a)      Mácháč
b)      Hradhouse
c)      Creamfields
d)      Love Planet

Odpovědi posílejte na andreas@mecca.cz

Prvních 20 nejrychlejších odpovědí získá volný vstup do Meccy na Sunburned

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016