PARTYINFO

 

ROLLING TECHNO

Datum konání:
26.12.2005 - pondělí
Místo konání:
Vrchlabí - Zámecká Konírna
DJs:
Daho + Ginger (nula2.cz), PooDa djs: Mmechanic, Reiki, Famine, Mr.Z.X.
Info:
mrzdendax@volny.cz
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Daho a Ginger na akci Rolling Techno
Daho a Ginger přijali pozvání na rezidentní noc PoOda DJs, do Vrchlabí.
 

Na další rezidentní noci PoOda DJs - tedy Rolling Techno přijala naše pozvání severočeská dvojka, která má mezi technoznalci opravdu již delší dobu svoje velké renomé: DJs Daho a Ginger.

Jablonečtí "Murder Boys" Daho a Ginger hrají od roku 1995. Jejich styl se vyznačuje především specifickým zvukem industriálního pojetí techna. Excelentně stále častěji kombinují moderní prvky taneční hudby s klasickou EBM a vše ještě zvládají prošpikovat hrubou elektronikou, jak v agresivní, nebo naopak té nejněžnější formě.

Byli prvními průkopníky tohoto stylu u nás v České republice a dnes jsou opět jediní, kdo vystupuje s tak originální hudební formou. Vynikající renomé si rovněž získali precizní, promyšlenou technikou mixu a vyjímečnou souhrou při vystoupeních na čtyři gramofony a dva mixy. V jejich zábavných a poutavých setech uslyšíte jak ty nejžhavější news, tak mnoho legendárních tracků, ke kterým má jednoduše dvojice D & G po dlouhá léta srdečný vztah.

O zábavu zbytku noci se postarají rezidenti" PoOda DJs" Mmechanic, Reiki, Famine a Mr.Z.X., známí především pro východočeské clubery svým agresivním technem,které ovšem nese značnou míru myšlenky a provedení v každém setu.

Celá noc bude doprovázena videoprojekcí a super sound systemem/2kW/!

vstup 50,- Kč

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016