PARTYINFO

 

TAKE CONTROL VISION LABEL NIGHT

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Noisia (Nl), Sayko, Suki, IM Cyber, Stanzim, Blue, Hoffee
Info:
http://www.takecontrol.cz
Line-up:
22:00 - 00:00 - Suki
00:00 - 01:30 - Sayko
01:30 - 03:30 - Noisia
03:30 - 05:30 - IM Cyber
 
 
Take Control: Noisia už tento pátek v Abatonu Take Control: profil Noisie
Take Control: Noisia - biografie + soutěž
Není náhoda, že prvním hostem seriálu Take Control je holandský projekt Noisia. Právě Nik, Thijs a Marthijn totiž v posledním roce nejvíc zamíchali kartami první ligy drum´n´bassu.
 

Noisia (Nl) - profil

Tracky Block Control, The Tide nebo remix kulovní skladby Messiah se točí na všech mejdanech jako na kolovrátku a i o ty další se perou nejúspěšnější vydavatelství od Moving Shadow, přes Renegade Hardware a Metalheadz až po Subtitles. Pokud vám na scéně chyběla partička, která sype z rukávu hit za hitem a dokáže zprodukovat našláplou pecku na parket stejně dobře jako pocitovku pro holky, tak tady jí máte. Noisia to umí a sakra dobře.

Tihle tři kluci se poprvé sešli na střední škole v Groningenu, když běhali po ulici se spreji v ruce a čmárali svoje nicky na baráky. V roce 1998 si poprvé Thijs a Nik sedli společně k počítači a když krátce na to objevili drum´n´bass, nezávazný koníček se začal měnit ve vážný zájem dělat kvalitní hudbu. Pak se k teamu přidal Marthijn, šikovný hip hopový producent a student klasické skladby, a Noisia byla na světě.  

Jako první objevil obrovský Noisií potenciál Mayhem, majitel amerického labelu Shadow-Law, který holandskou trojku přesvědčil, aby na sobě ještě víc zamakala, investovala peníze do studiové techniky a čas do práce na zvuku a aranžích. V roce 2003 vyšla první skladba Noisie a Mayhema „Tomahawk“ na značce Paula Reseta Nerve a pak už to šlo jako po másle.

Na to, že je věkový průměr Noisie 21, mají kluci víc než slušně našlápnuto – na jejich muzikantském kontě se blýská pěkná řádka singlů na všemožných veleslavných značkách, několik skladeb  k počítačové hře Rockstar´s Midnight Club 3, spolupráce s tak významnými jmény jako jsou Casue 4 Concern, Calyx, Teebee, Black Sun Empire nebo Bad Company... do toho se stíhají věnovat svému měkčímu alter egu Drifter, break beatovému projektu Hustle Athletics, skládají house, dávají dohromady downtempové album a komponují hudbu ke krátkým filmům. A teď nedávno jim přibyla další starost – label Vision, který budou prezentovat 13. ledna v Praze. 

 
Take Control: nová d'n'b noc

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Take Control od Nexise
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016