PARTYINFO

 

SNOW ON THE MOON

Datum konání:
31.12.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Le Clan
DJs:
René Saffarnia (A), Pat Heart (Fr), Reeha & live vocals by Charlie One, Maxx (Fr), Brian, Lumiére,
Renda, Manio, Mattio, Thomiq
Popis:
start 21:00, vstup 700 czk
sexy nurses performance, cold tables, videoprojection
 
 
Snow on the Moon: oslava Silvestra v Le Clanu
Pražský Le Clan bude na Silvestra žít převážně housovou muzikou. Produkční tým, který stojí mimo jiné za turné Party In House, pro vás připravil velmi zajímavý line-up v čele s rakouským René Saffarniou ze Soul Seduction. Dále se můžete těšit na oblíbeného Pat Hearta, Briana, Lumiera, Mania a další. Mimo to během večera vystoupí i zpěvačka Charlie One z Ohm Square a Ivan Myslikovjan na saxofon.
 

Dámy a pánové,
Le Clan crew si vás tímto dovoluje pozvat na nejlepší silvestrovskou oslavu ve městě, která nese název Snow on the Moon a uskuteční se - jak jinak - v  sobotu, 31. prosince 2005 od 21.00 ve vinohradském klubu Le Clan.

Bude to noc plná veselých a energických klubových rytmů a melodií, živých vokálů a nástrojů, dobré nálady a tance. A kdo že vás to bude na dvou patrech v Le Clanu bavit? Tady jsou jejich jména:

René Saffarnia (Soul seduction, Wien, A)
Pat Heart (Fr) & Ivan M. on sax
Reeha (Def promotion, Cz) & live vocals by Charlie One (Ohm square, Cz)
Brian (Olympia Mecca, Cz)
Significant brother (Significant other DJs, Cz)
Manio (ECA, Party in house, Cz)
Lumiére (Cz)
Renda (Cz)
Maxx (Fr)
Mattio (Sk)
Thomiq (Sk)

Pěkný seznam, viďte? Na horním patře bude vládnout hustá barová funky atmosféra a uslyšíte zde spoustu známých hitů, oprášených čistě pro tuto událost, vespod vás pak pořádně rozpumpuje divoká party s hudbou, která nebude rozhodně postrádat energii a silné rytmy.

No a k tomu všemu ještě: sexy sestřičky performance, videoprojekce, super zvuk & světla, extra sníh, space energy bar a několik dalších překvapení!
Studený bufet po celou noc je samozřejmostí, takže hlady určitě trpět nebudete a o žízni nemůže být vůbec řeč  - šampaňské a ostatní nápoje potečou proudem:)

Zkrátka a dobře a bez přehánění: na tuhle party se bude dlouho vzpomínat!
Takže pokud vás naše pozvánka zaujala, neváhejte! Vstupenky jsou právě v prodeji za skvělou cenu pouhých 600,- kč! Pokud si je chcete koupit dopředu, můžete tak učinit přímo v LeClanu na baru, nebo si je můžete objednat na tel. čísle 603750208, anebo také prostřednictvím emailu na adrese leclan@email.cz.

Na závěr ještě připojujeme bio René Saffarnii, hlavního baviče party Snow on the Moon:

Rene Saffarnia se narodil v roce 1973 a již od svých čtrnácti let začal sbírat vinylové placky. Když v roce 1991 objevil kouzlo house music, rozhodl se stát se DJem. Téměř třináct let pracoval ve třech různých record shopech (Black Market/Vídeň, Soul Seduction/Vídeň a Temple Records/New York). I když před dvěma lety tuto práci opustil, jeho láska k taneční muzice přetrvala a s DJingem nadále pokračuje. Zahrál si v několika významných klubech po světě (Save the robots/New York, Flexx/Vídeň atd.), v čechách jste ho již také jednou mohli slyšet v pražské Radosti FX na party Glamour.

V současné době vystupuje pravidelně v nejlepším vídeňském klubu H.A.P.P.Y. a také v rámci jeho vlastní malé soul-funkové noci Rendezvous, která tento rok slaví již 7 let své existence. Jeho DJ styl by se dal popsat jako soulful dancefloor, naplněný prvky funky a kořenů disco music.

Na naši silvestrovskou Snow on moon party přiveze spoustu tanečních a houseových acidovo - erotických beatů, perfektně se hodících k této slavnostní události. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016