PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY: SPECIAL NEW YEAR PARTY

Datum konání:
31.12.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Konrad, Luban, Marwin Shamma, Da Moon, Deen Ouvn
Info:
http://www.danceinthesky.djshop.cz
deenouvn@deenouvn.com
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
rezervace na tel. 777760144
 
 
Dance in the Sky: Silvestr ve Sky baru
Konec roku, ale hlavně příchod toho nového můžete oslavit s parádním výhledem na ohňostroj v mini klubu na střeše jediného plzeňského "mrakodrapu".
 

Stovka šťastlivců se totiž může těšit na silvestrovský Dance In The Sky: Special New Year party!
O tom, že se nebude jen koukat a popíjet drinky, ale hlavně tančit napovídá obsazení za DJským pultem: special guest DJ Konrad, guest DJ Luban & all resident DJs Marwin Shamma, Da Moon a Deen Ouvn. Těšit se můžete na žhavé novinky, ale především to nejlepší z letošního progressive/elektro/tribal/tech-house a  soft techna!

Special guest: DJ Konrad - jeden z DJs, kteří stáli na počátku taneční scény v Plzni. Jeho sety se vyznačují rozmanitostí celé škály house music s opravdovým citem pro komunikaci s party peoples. Umí zahrát od down tempa přes deep house, tech-house, progressive house, electro house až k energetickému tribal house.
Na Silvestra se můžete těšit na aktuální klubový sound: progressive s basovou linkou, vokály a sem tam trochu nějakého toho electra :-)


Guest: DJ Luban – zaujme vás nejen svými přesnými mixy, ale i svou výškou (203 cm!). Se svými hypnotickými mixy odstartoval v roce 2002 svou pravidelnou rezidentní noc v plzeňském klubu „28“, kam si zval naše přední house DJs (Brian, Teddy B,…).
V současnosti je rezidentem plzeňského klubu „21“, kde své sety zahajuje deephouseovými rytmickými skladbami a následně se přes energický a místy vokálový house rozehraje až k pompéznímu tech-house.
Svůj set plný aktuálních tracků odehraje na unikátním „CDgramofonu“ Denon!

Resident DJs:
DJ Da Moon – pokud někdo vysloví Plzeň a progressive, pak musí jedním dechem dodat jméno nejvýraznějšího představitele tohoto stylu v západních Čechách . K progressive se postupně propracoval jako rezident legendárního Mazaného Králíčka, klubovek PULS!NG a e_music. Jeho sety proto obsahují tracky od house až po vkusný trance, což jim dodává originalitu a gradaci atmosféry. Mohli jste ho slyšet i v legendární ROXY a na řadě letošních letních festivalů (S.O.L. – TimeOut Beach Bar Stage, Sázava Fest., Sunset,…).
Těšit se tedy můžete na pořádnou porci pozitivní energie!

DJ Deen Ouvn – jeho pestrá směs tracků od progressive/tribal/tech-house až po techno v jednom setu dostala v časopise Xmag velmi kladné hodnocení. „…Deen bourá svou hrou hranice, poletuje mezi násilnými škatulkami jako motýl a přesto tu má vše pevný řád a hlavně smysl. … Velkým plusem jsou přesné a téměř nekonečné mixy.“
Byl rezidentem Mazaného Králíčka, akcí PULS!NG a e_music. V současnosti je kromě SKY baru rezidentem středočeské INSOMNIA party. Několikrát svůj set odehrál i na Slovensku a slyšet jste ho mohli i v Mecce nebo na TimeOut Beach Bar Stage letošního Summer Of Love.

DJ Marwin Shamma – díky svému aktuálnímu elektrohouse je v poslední době častým hostem v našem nejstarším/legendárním klubu Radost FX. Slyšet jste ho mohli několikrát i ve vyhlášeném pražském klubu Mecca. V Plzni měl svůj večírek Marwin’s Room v Mazaném Králíčkovi, MIXu a nyní v House of Blues.
Ve svých setech vždy prezentuje to nejaktuálnější z house music! Těšit se můžete funky/progressive/vocal house a electro breakz .-)

Start již ve 20h, kvalitní zvuk, světelná show, dekorace a speciální Silvestrovské drinky :-)

Vstup na místě 150,- Kč, rezervace přímo v podniku nebo na tel.: 777 760 144.

Časový rozpis a více info na: www.danceinthesky.djshop.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016