PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost van Bellen (Rauw, NL), Tvyks, Vectif, Myclick (Techno.cz/AON), Bruno Ferrari
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Plastique s Joost van Bellenem v pátek v Radosti FX + soutěž
Tento pátek nás čeká už 7. pokračování oblíbené party Plastique, na které se tentokrát představí Joost van Bellen a Bruno Ferrari.
 

Plastique se stala jednou z nejúspěšnějších nocí klubu Radost FX, za což bychom chtěli hned v úvodu poděkovat. Každý měsíc přijde na tuto party kolem 500 milovníků pokroucených punkfunkpostelectroaciddiscohouserockových zvuků! Za odměnu proto chystáme na pátek 17. 2. 2006 opravdovou lahůdku! Sedmý díl večera Plastique navštíví Joost van Bellen a Bruno Ferrari!

Bezesporu mimořádný zážitek všem electrodobrodruhům nabídne DJ, producent, promotér a discodancingdinosaurus Joost Van Bellen, v současnosti nejvýraznější osobnost holandské taneční scény. Jeho noc RAUW je nejpopulárnější amsterdamská party představující taková jména jako Blackstrobe, The Glimmers, Erol Alkan, Felix da Housecat a spousty dalších.

"Minimální snaha, maximální styl“ je motto druhého hosta, Bruna Ferrariho. Někdejší neúspěšný pornoherec, bard, krotitel divokých šelem a geniální šansoniér se stal hvězdou jen díky dokonalým plastickým operacím a své nadutosti. Unikátně vystoupí se svou show k aktuálnímu albu Man Fatal, stylově se pohybující od salónního disca, moderního šansonu, až po oslnivý glamrock.

Plastique je zkrátka výzva residentů Tvykse & Vectifa, jak učinit z ustrnulé podoby taneční party fenomén nové klubové zábavy, kde je vše dovoleno. Plastique přináší večer plný přitažlivých melodií a neobyčejných dekorací. Těšit se též můžete na Plastique Lab - speciální plastique hair design & styling servis pro všechny příchozí od společnosti L’Oréal Professionnel a salonu Petra Měchurová.

Aktuální novinky, sety, soutěže o lístky a fotografie z minulých večerů naleznete na www.plastique.cz. Zde se také můžete zaregistrovat do dataplastiquebáze. Electro*nicky vás budeme informovat o novinkách, soutěžích a bonusech, které pro vás chystáme.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016