PARTYINFO

 

ANGEL CLUB OPENING PARTY

Datum konání:
23.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Angel Club
DJs:
Lumiere (Radost FX), Pete Walk (petewalk.com), Pete K
Popis:
oficiální otvírání nového pražského klubu - Angel Club
vstup zdarma
 
 
Angel Club otvírá 23. prosince
Praha má další nový klub. Najdete ho na Andělu v Kmochově ulici a jmenuje se Angel. Bude se zde hrát především house, ale na své si přijdou i příznivci tech-houseu a elektra. Oficiální otevření se chystá na 23. prosince, kdy tu vystoupí DJové Lumier, Pete Walk a Pete K.
 

ANGEL Club, nový klub, který je situovaný na adrese Kmochova 8, Nový Smíchov, se otevírá v pátek, 23. prosince 2005 poté, co noví australští vlastníci převzali starý klub a v průběhu 12 měsíců ho kompletně zrekonstruovali. Krásný design a noblesní atmosféra je předností ANGEL Clubu, který bude pořádat skvělé večery s nejlepšími pražskými a mezinárodními DJs, kteří Vám budou hrát ten nejlepší house a dance. V hlavní místnosti budou barrmani připravovat cocktaily a speciální „shooters“ zdarma pouze v našem klubu. VIP místnost, zvláštní Lounge Room s videoprojekcí a místnost s internetem zdarma na sedmi počítačích bude k dispozici pro naše návštěvníky.

Otevírací párty ANGEL clubu se bude konat v pátek 23. prosince 2005. Zde na Vás čeká volný vstup, v průběhu večera free welcome drinks, a klubová členská karta. Tato karta Vám umožní přednost ve frontách a také Vám zpřístupní speciální slevy na drinky na našich pravidelných parties. V klubu si budete moci užívat celou noc hudbu od DJ Lumiera (Radost FX) a Pete Walk (Studio 54). (Speciální otevírací VIP party pro osoby z oblasti médií a zábavy je naplánována na 22. prosince 2005)

Měsíční program ANGEL clubu přinese top quality dance a nadstandardní zábavu pro všechny náročné hosty. Každý pátek uvádíme jiný styl hudby. Od deep-house přes tech-house a elektro. Naši DJs jsou pečlivě vybíráni z nejlepších pražských vystoupení a často vystoupí i mezinárodní Djs, vždy exkluzivně pouze v ANGEL clubu. Každá sobotní párty bude „gay friendly“ s parádní atmosférou díky DJs hrajícím energický funky house a top komerční taneční hudbu.

Pro více informací o členství v ANGEL Clubu a limitovaném VIP členství, stejně tak o možnosti získat 15 vstupenek na VIP party 22. prosince 2005, navštivte naše webové stránky www.angel-club.info

Těšíme se na Vás a rádi Vás přivítáme

Adresa: Angel-Club Kmochova 8, Praha 5
Jak se k nám dostanete: Sídlíme nedaleko metra Anděl a nákupního centra Nový Smíchov. Jede k nám tramvaj 4,7,9,10 do stanice Bertramka. Nebo můžete jet autobusem 176 do zastávky Holečkova.

ANGEL CLUB – “21st century lifestyle, be open minded”

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016