PARTYINFO

 

ALLSTARS SILVESTR 2005

Datum konání:
31.12.2005 - sobota
Místo konání:
Bratislava - Elam
DJs:
techno stage - Toky, Dalo, Tibor Holoda, Benco, Akin & Glaukoma
house stage - Oswald, Popredny, Biji, Martin Haberland, Peter Fiala
freestyle stage - Gabriel Brunner, Galagha, Dee M, Junior
Info:
http://www.allstars2005.sk
Popis:
vstup 400 skk
 
 
All Stars Silvester 2005 v Bratislavě
Allstars Silvester v bratislavském klubu Elám
Je libo trávit Silvestra na Slovensku? Pokud ano, máme pro vás jeden tip a to na akci Allstars Silvestr, kde zahraje špička slovenských DJs.
 

Na Slovensku sa chystá priam masakrálny žúr! Všetci najlepší slovenskí dji spolu na jednej párty. Aj keď vo veľkej knihe žúrovania sa hneď v úvode píše, že tá najlepšia zábava je na akciách, ktoré sa neplánujú, Silvester je predsa len výnimkou a len tak ho odfláknuť sedením pred telkou je tak senilná káva, že párty infarkt je nebezpečne pravdepodobný!

Posledný deň v roku vie človeka niekedy zamestnať oveľa viac ako ktorýkoľvek iný. Určite máte aj vy medzi priateľmi niekoho, kto rád organizuje, telefonuje, objednáva a dohaduje. Navyše, ak dotyčný nemal po celý rok
možnosť uplatniť tieto vlohy, je jasné, že Silvester bude jeho veľký deň. Riešenie je dostatočne jednoduché a výsostne luxusné.
31. decembra sa v bratislavskom Elame, vďaka dátumu i obsadeniu, podľa všetkého udeje veľmi veselá a štýlovo rozmanitá oslava.

Hrať sa bude na 3. flooroch a predpokladá sa, že za gramofóny sa postaví celkovo až štrnásť djov. Štýlové spektrum by malo obsahovať takmer úplne všetko: od platní najpomalších po najrýchlešie, od najjednoduchších až po najpestrejšie. Zastúpený bude house, techno, drum and bass, breakbeat, nu jazz aj hip hop.

Lístok stojí v predpredaji 400 Skk a je vašou vstupenkou do Nového roka v spoločnosti najlepších slovenských djov.

Predpredaj: www.eventim.sk
Viac infa na www.allstars2005.sk

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016